alles-in-een 
e-mailmarketing software

alles-in-een 
e-mailmarketing software

Met MailBlue verstuur & automatiseer je heel gemakkelijk krachtige en gerichte e-mails waarmee je jouw business laat groeien!

meer dan 8.000 gebruikers gingen je voor...

Verstuur effectieve nieuwsbrieven!

Stel jouw doelgroep op de hoogte van actualiteiten en aanbiedingen met effectieve nieuwsbrieven, die je gemakkelijk zelf kunt bouwen. De handige drag and drop builder van MailBlue helpt je om op een visuele manier jouw nieuwsbrief op te maken. Je hebt geen technische kennis nodig!

Marketing Automation

Handmatig e-mails versturen; dat is niet meer van deze tijd. Automatiseer je marketingactiviteiten met behulp van Marketing Automation. Zo verstuur je automatisch mailings zoals een welkomstcampagne, een verlaten winkelwagen mail of een download-mail.

Denk ook aan volledige marketingfunnels, zoals de opvolging na download van een e-book of het aanmelden voor een webinar.

Daarnaast kun je ook alle contactmomenten binnen je sales proces automatiseren. Converteer jouw contacten dus naar klanten zonder dat daar een handmatige handeling aan te pas komt.

Probeer nu 14 dagen gratis

Geen betaalinformatie noodzakelijk!

Personaliseer en segmenteer

Verstuur de juiste mail op het juiste moment (relevantie). Met MailBlue segmenteer je gemakkelijk op bezochte pagina's, producten die zijn aangeschaft of bijvoorbeeld op eigen data zoals; locatie, geslacht & aangepaste velden die zijn meegegeven aan een klant.

Landingspagina's

Maak effectieve landingspagina's met MailBlue Pages (Plus-account) en laat jouw mailinglijst groeien. Landingspagina's bouw je eenvoudig met de drag and drop landingspagina builder. Perfect voor jouw advertentiestrategie; je hebt zelfs geen website nodig om gebruik te maken van de landingspagina's van MailBlue.

CRM

Combineer je e-mailmarketing met het MailBlue CRM-systeem. Op die manier zorg je ervoor dat jouw salesteam altijd op de hoogte is van de gekwalificeerde leads. Ook houd je jouw klantdata netjes georganiseerd.

Gebruik lead scoring om op basis van de kenmerken en het gedrag van je contacten te bepalen wie een interessante lead is en een persoonlijke opvolging vereist. Met andere woorden: volg altijd de meest warme contactpersonen op.

Probeer nu 14 dagen gratis

Geen betaalinformatie noodzakelijk!

MailBlue Overstapservice

Eenvoudig overstappen

Wij helpen je bij het overstappen van jouw oude e-mailmarketing software naar MailBlue.

Direct aan de slag

MailBlue staat klaar voor jouw vragen zodat je direct aan de slag kunt met de software.

Wij importeren je contacten

Jouw contacten, lijsten, tags en aangepaste velden worden voor je geïmporteerd.

Trainingen

Je krijgt toegang tot de MailBlue Academy & Starterstraining voor een snelle start.

Nederlandstalige support

Bij MailBlue word je altijd snel verder geholpen. Niets is zo vervelend als

vastlopen tijdens het implementeren

van marketingstrategieën.


Vanuit het gezellige Breda staat

ons team voor je klaar!

Aan de slag met de 

MailBlue Academy

Software is leuk, maar hoe zet je e-mailmarketing nu effectief in? Binnen de MailBlue Academy ontdek je alles over e-mail marketing, lijstgroei, marketingfunnels & online advertising!

>