Helpcenter

Heb je een MailBlue account en heb je vragen over het gebruik van het systeem? Geen probleem! We hebben namelijk een uitgebreide kennisbank voor je klaarstaan met meer dan 190 artikelen die alle functies en vragen voor je behandelen. Ook hebben we meerdere video’s beschikbaar zodat je direct met ons kunt meekijken hoe je jouw account kunt inrichten.

Neem dan snel een kijkje in ons helpcenter.

Contact Info
MailBlue B.V.
Reduitlaan 25, 4814DC Breda
info@mailblue.nl
Follow Us

MailBlue Academy

MB academy insta02

Als klant bij MailBlue krijg je het eerste jaar gratis toegang tot de MailBlue Academy. Deze online leeromgeving staat vol met module’s om praktisch en strategisch stappen te kunnen maken met jouw (e-mail)marketing en is een verdieping op onze reeds bestaande help-omgeving: help.mailblue.nl. Natuurlijk vind je in de help-omgeving alle veelgestelde vragen al terug, maar in de online leeromgeving van de Academy geven we je graag die éxtra handvaten om nog meer uit je e-mailmarketing te halen.

Als klant krijg je een jaar lang gratis toegang tot de MailBlue Academy, ter waarde van €997,-! 🎉

Wat kun je verwachten van de MailBlue Academy?

Trainingsvideo’s

Werkboeken

Tips & tricks voor waardevolle tools

Direct te implementeren automatiseringen

Funnel reviews en case analyses

Gast video's van succesvolle ondernemers

Toegang tot de Academy

Als betaalde klant kun je inloggen via academy.mailblue.nl/inloggen met dezelfde inloggegevens die je gebruikt om in te loggen in onze portal (de omgeving waar je als betaalde klant ook je abonnement kunt beheren).

LET OP: Bij afname van het abonnement heb je de portal inloggegevens vanuit ons ontvangen. Deze inloggegevens wijken af van de gegevens die je ontvangen hebt voor de MailBlue omgeving waarbinnen jij je mails en automatiseringen opstelt.

Ben je nog geen klant bij ons?

Voordat je over gaat op een betaald account en toegang krijgt tot de Academy, bieden we je de mogelijkheid om 14 dagen onze software gratis uit te proberen.
Vraag via de button hiernaast dus je gratis proefaccount aan!

Ervaringen van onze klanten

 • “Ik ben als leek heel blij met de video’s want ik ben heel visueel ingesteld. Ik kan lekker ontspannen, thuis op de bank naar de uitleg kijken zo vaak ik wil en wanneer ik wil. Ook zijn ze duidelijk en gemakkelijk te volgen. Ga vooral door met dit belangrijke werk. Ik ben blij met Mailblue, scheelt me veel werk en levert me ook veel op …”
  – Monique Zwegers, Hypno for You
 • Superblij ben ik met de Mailblue Academy! Inmiddels heb ik de eerste 5 modules doorlopen; wat fijn om door de duidelijke filmpjes extra kennis op te doen en hiermee verder te kunnen. De in te laden automatiseringen met tips zijn fijn en goed weg te zetten voor eigen gebruik. Ik werk nog niet zo lang met Mailblue en dit verrijkt zeker m’n kennis en inzichten. Vooralsnog weet ik nog niet wat ik mis en/of tip voor input maar ik kijk alweer uit naar de volgende module 6! Dank Mailblue voor deze kennisdeling!!”
  – 
  Joyce Michielsen, Maak Jouw Impact
 • “Ik heb de eerste vier modules gedaan. Ik ben echt heel blij met deze duidelijke uitleg in de vorm van korte, behapbare filmpjes. Daarbij dan ook nog de extra informatie die toegevoegd wordt onder de filmpjes. Zo heb ik het idee dat ik grip krijg op de hele materie, want die is heel groot en er kan zoveel met Mailblue! Voor mij was het segmenteren het grootste struikelblok en die module heb ik laatst gevolgd, omdat daar denk ik veel winst in te behalen is. Nu gewoon aan de slag en daarna komen er vast weer meer vragen, wellicht staan worden die dan alweer in jullie volgende modules behandeld. Dank tot zover in ieder geval. Echt heel blij mee!”
  – 
  Margo Ruiter, Kleurgevoel

Vandaag nog starten?

14 dagen gratis

Community met 2800+ leden

1 jaar gratis academy