• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Automatiseren en opschalen: koppel MailBlue aan Sys Platform

Met de software van Mailblue kun je e-mailmarketing helemaal automatiseren. Maar geldt dit ook voor je website, administratie of het inplannen van je afspraken? Hoe kun je dit ook slimmer inrichten en koppelen aan MailBlue? In deze gastblog licht het SYS platform graag toe hoe je nog verder kunt automatiseren door beide systemen te gebruiken.

Maak je al gebruik van het SYS Platform? Hier lees je hoe je een koppeling maakt met MailBlue >

Processen automatiseren met SYS Platform

Wat kun je doen wanneer je bedrijf begint te groeien? Een voor de hand liggende optie is om meer personeel aan te nemen. Een andere mogelijkheid is om de processen in je bedrijf te automatiseren. Dat is nu precies wat SYS doet. Door je website voor je te laten werken, worden je een hoop taken uit handen genomen. Waarom een hoop tijd kwijt zijn met administratief werk als je dat ook slim kunt automatiseren? Op die manier hou je meer tijd over voor andere dingen.

Alles in één systeem

SYS voorziet je van alle tools die je nodig hebt voor je online business. De kracht van SYS zit hem in het feit dat alles in één systeem is samengebracht. Hiermee wordt het een stuk eenvoudiger om je bedrijf op te schalen. Vaak zijn bedrijven aangewezen op allerlei losse systemen die niet altijd goed op elkaar zijn afgestemd. Vooral als je steeds meer klanten krijgt, kan dat voor problemen zorgen. Je hebt dan een systeem nodig waarin alle functionaliteiten perfect met elkaar samenwerken. Een (schaalbaar) systeem dat altijd voor je werkt, ongeacht hoeveel mensen er gebruik van maken.

MailBlue eenvoudig koppelen aan SYS

Wanneer je de alles-in-één software van Mailblue koppelt aan het alles-in-één platform van SYS, vang je twee vliegen in één klap. Alle leads / ingevulde formulieren worden dan voortaan direct toegevoegd aan je MailBlue maillijsten.
De koppeling maken is heel simpel. Dit hoef je ook maar één keer te doen. Simpelweg komt het erop neer dat je in je Mailblue account de API url en key kopieert en vervolgens in SYS plakt. Hieronder in deze video zie je meteen hoe je dit eenvoudig kunt doen.

Nieuwe klanten automatisch toevoegen aan MailBlue

Verkoop je producten / diensten via je website? Dan kun je ook je klanten toevoegen aan Mailblue. Door ze op een aparte klantenlijst te zetten, weet je precies wie er al eens wat bij je gekocht heeft.
Ook kun je een tag meesturen, zodat je weet welk product er is gekocht. Je kunt deze tags ook gebruiken om er een automatisch proces zoals het versturen van een e-boek of informatie over je workshop, mee te laten starten.
Als je meer wilt weten over SYS met Mailblue, kun je hier een gratis gesprek inplannen: http://sysplatform.nl/mailblue

Wat is er allemaal mogelijk met SYS?

 • Kant-en-klare resultaat pagina’s
  SYS heeft kant-en-klare resultaatpagina voor je gemaakt, die je met één klik kunt importeren. Elk soort pagina is uitgebreid getest voor de hoogste conversies. Over de indeling van landingspagina’s, verkooppagina’s of de homepagina is goed nagedacht.
 • Leads verzamelen
  Je kunt ook speciale opt-in pagina’s maken die geoptimaliseerd zijn voor conversie. Daarnaast voeg je eenvoudig een inschrijfformulier toe aan je blog en maak je popups waarmee je bezoekers die op het punt staan te vertrekken alsnog over de streep kunt trekken. Zo bouw je een maillijst op waarbij je bezoekers verandert in leads.
 • Betalen & Administratie
  Producten en diensten verkoop je eenvoudig via de website. De facturen worden vervolgens automatisch naar de klanten gestuurd. Je kunt de factuur eventueel ook nog automatisch toevoegen aan je boekhoudsysteem. Zo hoef je dit niet meer handmatig te doen. Daarmee bespaar je een hoop tijd.
 • Afspraken boeken
  In het plannen van afspraken gaat vaak veel tijd zitten. Dat is niet het geval wanneer klanten zelf rechtstreeks in jouw agenda een afspraak kunnen inplannen. Heb je al een afspraak staan of een dag vrij, dan is het niet mogelijk om dat tijdslot te boeken.
 • Online trainingen geven
  Verpak je kennis in een online training. Je kunt deze los verkopen of als bonus weggeven aan een klant.
 • Abonnementen verkopen
  Door abonnementen aan te bieden, krijg je terugkerende en voorspelbare inkomsten vanuit je website. Met SYS is zelfs de automatische incasso bij jouw abonnees geregeld.

Slotvraag: Wat maakt SYS anders?

“Bij SYS zit alles in één pakket. Je hebt dus geen losse systemen meer nodig. We focussen op resultaat en maken dat meetbaar. Wanneer je inlogt, zie je je resultaten direct op je dashboard verschijnen.

We vinden het belangrijk om die successen te vieren met onze deelnemers. Hiervoor hebben we de SYS master uitdaging bedacht. We staan stil en vieren iedere mijlpaal die onze SYS’ers bereiken. Pas daarna krijg je het volgende doel.”

Succesplan gesprek

Levert je website op dit moment geen resultaat op? Maarten en Vanessa voeren regelmatig succesplan gesprekken met ondernemers die overwegen met SYS te starten. Tijdens het gesprek wordt er een concreet plan gemaakt voor een website met resultaat. Wil je weten wat SYS voor jouw onderneming kan betekenen, maak dan een afspraak voor een gratis Succesplan gesprek.

Download gratis:
E-mailmarketing
handboek

 • Ontdek de kracht van e-mailmarketing
 • Hoe je jouw nieuwsbrieven kunt automatiseren
 • Hoe je doorlopend omzet kunt generen
 • Inclusief stappenplannen voor het bouwen van funnels
>