Helpcenter

Heb je een MailBlue account en heb je vragen over het gebruik van het systeem? Geen probleem! We hebben namelijk een uitgebreide kennisbank voor je klaarstaan met meer dan 190 artikelen die alle functies en vragen voor je behandelen. Ook hebben we meerdere video’s beschikbaar zodat je direct met ons kunt meekijken hoe je jouw account kunt inrichten.

Neem dan snel een kijkje in ons helpcenter.

Contact Info
MailBlue B.V.
Reduitlaan 27, 4814DC Breda
info@mailblue.nl
Follow Us

Uitgebreide helpdesk

Heb je een MailBlue account en heb je vragen over het gebruik van het systeem? Geen probleem! We hebben namelijk een uitgebreide kennisbank voor je klaarstaan met meer dan 190 artikelen die alle functies en vragen voor je behandelen. Ook hebben we meerdere video’s beschikbaar zodat je direct met ons kunt meekijken hoe je jouw account kunt inrichten. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje.

Facebook Community

Naast een helpdesk hebben we ook een online community met meer dan 950 leden. Als je vragen hebt kun je ze ook hier stellen, dan denken zowel wij als andere MailBlue gebruikers actief met je mee!

Vraag stellen

Mocht je er met de helpdesk toch niet uitkomen, kun je uiteraard ons ook altijd een berichtje sturen. Om je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden willen we je vragen je accountnaam mee te sturen en aan te geven waar je precies vastloopt (welke automation / welk contact). Zo kunnen we je zo goed mogelijk helpen.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Sales?

Stuur ons een berichtje via onderstaand formulier of neem direct contact op via +31 85 029 05 29