Helpcenter

Heb je een MailBlue account en heb je vragen over het gebruik van het systeem? Geen probleem! We hebben namelijk een uitgebreide kennisbank voor je klaarstaan met meer dan 190 artikelen die alle functies en vragen voor je behandelen. Ook hebben we meerdere video’s beschikbaar zodat je direct met ons kunt meekijken hoe je jouw account kunt inrichten.

Neem dan snel een kijkje in ons helpcenter.

Contact Info
MailBlue B.V.
Reduitlaan 27, 4814DC Breda
info@mailblue.nl
Follow Us

E-mailmarketing

Met de e-mailmarketing software van ActiveCampaign stuur jij op het juiste moment, naar het juiste contact de juiste content. Geautomatiseerd! Dat wil jij toch ook?

Wat is e-mailmarketing?

Met e-mailmarketing kun je jouw doelgroep informeren en ze betrokken houden met jouw business. Daarnaast is het de perfecte plek om jouw producten onder de man te brengen. En het mooie is: jouw berichten komen direct bij de klanten terecht. In plaats van dat je online adverteert en moet afwachten dat potentiële klanten jouw advertenties zien, zorg je er met e-mailmarketing voor dat jouw berichten direct in de inbox terechtkomen.

Waarom e-mailmarketing software van MailBlue?

Om dit voor elkaar te krijgen, heb je e-mailmarketing software nodig. Hierin kun je contacten verzamelen die zich bijvoorbeeld aanmelden voor jouw nieuwsbrief of hebben aangegeven bepaalde online producten van je te willen ontvangen. Uiteraard dient e-mailmarketing software ook om deze contacten vervolgens te mailen met relevante en interessante content. Doordat je ook steeds meer informatie over je contacten kunt verzamelen, kun je heel gericht en persoonlijk mailen.

Op zoek naar e-mailmarketing software die dit kan? Zoek dan niet verder. MailBlue biedt jouw een pakket waarin je jouw e-mailmarketing volledig kunt inrichten en automatiseren.

MailBlue is de Nederlandstalig partner van ActiveCampaign. De e-mailmarketing software van ActiveCampaign staat bekend om de uitgebreide marketing automations, de gebruiksvriendelijke opmaakmogelijkheden en de zeer specifieke segmenteer functionaliteiten. Zo zorg je ervoor dat je met ActiveCampaign / MailBlue altijd heel gericht naar jouw klanten kunt mailen.

voordelen e-mailmarketing software activecampaign

Verschil tussen ActiveCampaign en MailBlue

Wat is dan precies het verschil tussen ActiveCampaign en MailBlue? Zoals eerder benoemd is MailBlue de Nederlandse certified partner van ActiveCampaign. Dit betekent dat je de e-mailmarketing software van ActiveCampaign afneemt in een Nederlands jasje. Oftewel, de software is in het Nederlands, evenals de support en de trainingsomgeving. Verder kun je ons altijd contacten tijdens kantooruren, zo heb je geen last van het tijdsverschil met ActiveCampaign. Zo heb je nog sneller reactie ook.

Met de e-mailmarketing software van ActiveCampaign stuur jij op het juiste moment, naar het juiste contact de juiste content. Geautomatiseerd!

Voordelen van e-mailmarketing software ActiveCampaign

Gemakkelijk in gebruik

MailBlue is gemakkelijk in gebruik. In slechts 2 minuten verstuur jij jouw volgende mail en verras jij jouw klant met de perfecte e-mail!

Bespaar tijd & geld

Met meer dan 94 vooraf klaargezette automatiseringen en funnels helpen wij om jouw business te automatiseren. Taken zoals lead opvolging, welkomstmails & orderbevestigingen worden automatisch verzonden.

Kant-en-klare campagnes

Met dank aan onze experts staan er direct campagne templates voor je klaar in jouw account! Klaar om te versturen en meer omzet te realiseren.

funnel marketing automation

E-mailmarketing software van MailBlue uitproberen?