Voorspellende verzending

Verstuur je mails op het perfecte moment dankzij voorspellende verzending

Home » E-mailmarketing » Voorspellende verzending

Wat is voorspellende verzending?

Met voorspellende verzending bepaalt MailBlue voor ieder contact wat de beste tijd is om je mail te versturen. Het beste moment is namelijk wanneer de kans het grootst is dat je mail wordt geopend. Precies dat is het moment dat de mail wordt verstuurd, en dat volledig automatisch.

Stuur altijd op het juiste moment je mail

In plaats van dat je een vaste tijd aangeeft in je automations waarop een mail wordt verstuurd, kun je ook aangeven om de mails te versturen door middel van voorspellende verzending. Dat betekent dat je contacten ieder op een ander moment de mail toegestuurd krijgen, namelijk wanneer het voor hen persoonlijk de beste tijd is. De beste tijd wordt beslaat op basis van de eerdere interacties van je contacten met je mails.

Zie je open-rate vanzelf stijgen

Omdat je mails nu altijd op dat moment in de inbox van je contacten belanden dat de kans het grootst is dat ze hem openen, gaat je open-rate vanzelf omhoog. Zo zorg je er dus voor dat nog meer contacten je mails lezen, doorklikken en uiteindelijk overgaan tot aankoop.

Heb je een MailBlue Professional account en wil je het inzetten? Zo schakel je de functie makkelijk in voor een perfecte timing van al je mails.

voorspellende verzending mailblue

Download gratis:
E-mailmarketing
handboek

  • Ontdek de kracht van e-mailmarketing
  • Hoe je jouw nieuwsbrieven kunt automatiseren
  • Hoe je doorlopend omzet kunt generen
  • Inclusief stappenplannen voor het bouwen van funnels

Start vandaag nog met MailBlue.

Probeer het gratis. Geen betaling vereist. Direct aan de slag.

>