MailBlue LIVE

Hét online evenement om jouw

marketingvaardigheden te verrijken.

MailBlue LIVE brengt een schat aan kennis en ervaring samen door inspirerende sprekers af te wisselen met interactieve kennissessies. Ontdek de nieuwste trends, leer van andermans ervaringen en laat je inspireren door de kracht van e-mailmarketing! Na deze dag ga je gericht aan de slag met jouw innovatieve inzichten en grensverleggende strategieën.

Klaar om jouw e-mailmarketingactiviteiten naar nieuwe hoogten te tillen? Zet dan 5 juli 2024 alvast maar in je agenda! Meld je vandaag nog gratis aan voor MailBlue LIVE! 

Programma

Maak van jouw website een winstgevende website

Martijn van Tongeren - IMU

Een mooie website staat niet gelijk aan een goed converterende website. Martijn van Tongeren neemt je mee in het proces van bezoeker naar klant. Hij zoomt in op welke pagina’s en strategieën nodig zijn voor een effectieve marketing funnel en hoe jij jouw website inzet als marketingmachine.

Veronique Prins

Veronique Prins - Je zaak voor elkaar

Veronique Prins, een ervaren ondernemer met meer dan 30 jaar ervaring, is een toegewijde coach voor ambitieuze coaches en therapeuten. Haar missie is eenvoudig: andere ondernemers helpen hun dromen waar te maken. Veronique staat bekend om haar liefdevolle, maar directe aanpak, die anderen inspireert om obstakels te overwinnen en succes te behalen.

Succesvol adverteren via Facebook & Instagram in 2024!

Mark Bongers - Shake Group

Tof die marketing funnels, maar daarvoor heb je wel een mailinglijst nodig. Wij zien Mark als advertentie-koning van Nederland. Tijdens zijn sessie neemt hij je mee in wat er werkt in de wereld van adverteren anno 2024. Maak je klaar voor praktische takeaways waarmee je jouw mailinglijst laat groeien.

Als de koning je klant zou zijn

Sydney Brouwer - Spreker & Auteur

Een vorstelijke klantbeleving is een klantbeleving waar niet alleen de koning, maar alle klanten van een organisatie woest enthousiast van zullen worden. Een klantbeleving die ervoor zorgt dat klanten meer kopen, vaker terugkomen en positief over je gaan praten. Aan welke knoppen kan je draaien om zo’n klantbeleving te creëren? Hoe heeft iedere afzonderlijke medewerker invloed op de klantgerichtheid van een organisatie? En welke les kunnen we leren van de The Queen als het neerkomt op het creëren van ambassadeurs?

Word #1 voor jouw doelgroep

Rick Zuidbroek - DoubleSmart

Doublesmart helpt jou om nummer 1 bij jouw doelgroep te worden. Dat zorgt voor een voorspelbare stroom van leads en klanten door slimme campagnes en een superieure vindbaarheid. Ga even zitten, want tijdens MailBlue LIVE deelt Rick praktische voorbeelden waarmee je direct aan de slag kunt!

Relevantere e-mails en betere conversie met profielverrijking

Anique Loonen - Heroes Only

Heroes Only helpt e-commerce organisatie bij het behalen van meer resultaat met hun e-mailmarketing. Aan de hand van een interessante case laat Anique je zien hoe je jouw e-mails nog relevanter maakt voor je doelgroep en dat leidt tot meer aankopen!

ChatGPT als tweede brein

Martin van Kranenburg - Schrijven voor het Brein

Verhoog je productiviteit met AI. Word een expert in het effectiever inzetten van AI en schrijf effectiever e-mails, landingspagina’s, blogs, social media posts, product- en SEO-teksten. Blijf samen met je team je concurrentie een stap voor. Geen inhoudsloze sessie over ChatGPT, maar wel een praktische sessie over hoe AI-tools jou bij dagelijkse werkzaamheden kunnen ondersteunen.

Online marketing voor dienstverlenende bedrijven

Buck de Klerk & Sander van Kal - Social Beards

Buck en Sander zijn eigenaar bij Social Beards, het online marketingbureau speciaal voor tattooshops. Zij zorgen ervoor dat er meer klanten in je stoel terechtkomen. Hoe doen zij dat? En welke slimme strategieën kunnen we meenemen naar onze eigen business? Laat je inspireren door hun ervaringen.

Dagvoorzitter

Youri Meuleman - MailBlue (dagvoorzitter)

Met meer dan 10.500 gebruikers is MailBlue de meestgebruikte Nederlandse (e-mail)marketing automation & CRM software in Nederland & België. Dankzij slimme automatiseringen stuur je persoonlijke nieuwsbrieven en opvolgmails, zonder handmatig gedoe. Eén keer instellen en je gehele klantreis is volledig geautomatiseerd. Dit bezorgt contacten een betere ervaring, terwijl het jou tijd scheelt. Een win-winsituatie! Als mede-eigenaar bij MailBlue treedt Youri op als dagvoorzitter tijdens MailBlue LIVE!

Algemene vragen

Jazeker! MailBlue LIVE wordt volledig opgenomen, zodat je de sessies op ieder gewenst moment (opnieuw) kunt bekijken. Klik hier om toegang te krijgen tot de opnames, deze zullen beschikbaar worden in jouw Blue Academy omgeving in de module ‘Workshops & Events’.

Helemaal niets! MailBlue LIVE is volledig gratis (online!) bij te wonen. Het enige wat je hoeft te doen, is jezelf aanmelden via deze pagina, zodat wij je kunnen voorzien van alle benodigde informatie.

Uiteraard! Je bepaalt zelf welke sprekers aansluiten bij jouw behoeften en interesses. Wil je écht waarde halen uit deze dag? Laat je dan zeker verrassen door alle inspirerende sessies! Het complete programma zal voorafgaand aan het evenement worden gedeeld.

Meld je vandaag nog gratis aan voor MailBlue LIVE!

MailBlue LIVE

Klaar om jouw e-mailmarketingactiviteiten naar nieuwe hoogten te tillen? Zet dan 5 juli 2024 alvast maar in je agenda! Meld je vandaag nog gratis aan voor MailBlue LIVE!