MailBlue Workshop!

Home » MailBlue Workshop

Training: E-mailmarketing met MailBlue

E-mailmarketing hoeft niet ingewikkeld te zijn! Ben jij net gestart met e-mailmarketing via MailBlue of weet jij dat er meer uit jouw e-mailmarketing strategie te halen valt? Neem dan deel aan de MailBlue workshop. Samen met maximaal 4 andere deelnemers, en onder begeleiding van Dagmar (van MailBlue) sluit je jezelf een dagdeel op om de ideale funnelstrategie vorm te geven & ontdek je alle ins- en outs van het MailBlue platform.

Wat ga je ontdekken?

  • De kracht van e-mailmarketing in het algemeen
  • Hoe je lijsten/contacten en formulieren aanmaakt; en hoe je de inschrijfformulieren integreert op je website
  • Hoe je eenmalige campagnes kunt versturen; en dat hierin meer mogelijk is dan je wellicht in eerste instantie denkt
  • Hoe je jouw verkoop- en marketingprocessen kunt automatiseren met behulp van MailBlue
  • Hoe je zowel strategisch als technisch automatiseringen/funnels kunt bouwen
MailBlue workshop

Covid-19

In verband met het coronavirus hebben wij besloten de workshop voorlopig ONLINE te geven. Een online workshop volg je uiteraard thuis. De online workshop wordt van 08:30 – 12:30 gegeven. Je volgt het altijd in een klein groepje van maximaal 5 deelnemers. Je ontvangt een week voordat de workshop plaats vindt een mail met praktische informatie en instructies (er zal een link gedeeld worden via Zoom zodat je via die weg de workshop kunt volgen). 

Blijf op de hoogte van toekomstige workshops:

Praktische informatie

In deze workshop leggen we samen een stevige basis in MailBlue. Je leert in één dag in grote lijnen wat de mogelijkheden binnen de software zijn. Het zal een interactieve workshop zijn, waarbij je na een inleidende presentatie ook werkelijk door de software geleid wordt en onder andere stapsgewijs de opbouw van funnels zult meekrijgen. Hierbij is er veel persoonlijke aandacht en ruimte om vragen te stellen.

De workshop wordt in groepsverband gegeven en is voornamelijk gericht op startende accounts. Je krijgt handvaten mee om zelf verder aan de slag te kunnen. Liever niet in groepsverband en zoek je een strategiesessie die enkel inhoudelijk gericht is op jouw bedrijf? Boek dan een strategiesessie. Wil je 1-op-1 funnels leren bouwen of wil je dit bouwen van funnels aan ons uitbesteden? Neem dan contact op met de Blue Agency.

De workshop duurt van 08:30 – 12:30.

Kosten voor de workshop: €147,-

Ben je klant bij Mailblue? Vul dan de code MB50 in bij het afrekenen om € 50,- korting te krijgen op deze workshop.

Benodigdheden

Je hebt alleen een laptop nodig om de workshop te kunnen volgen. Indien je nog geen account hebt bij MailBlue of ActiveCampaign is het raadzaam om een proefaccount te nemen vanaf de dag voor de workshop.

Het is daarnaast gemakkelijk als je reeds een website online hebt staan en ook al nagedacht hebt over een weggever (zoals bijvoorbeeld een e-book).

Eigenaar ballonschool.nl

“Hartelijk dank voor de toffe workshop vandaag! Het was heel leerzaam, fijne groepsgrootte, goed verzorgd met de koffie, thee en lunch. Je legt alles duidelijk uit en hebt ons veel verteld! (en je had veel geduld ook ;-)). De dag vloog voorbij…”

– Sandra Chaudron, www.ballonschool.nl

Logo Coachweb

“Hele duidelijke uitleg, veel ruimte voor vragen, er was zelfs ruimte om specifiek te kijken wat het kan betekenen voor Coachweb” 

– Coachweb B.V.

mede-oprichter mailblue

Youri Meuleman

De workshop wordt gegeven door Youri Meuleman, mede-eigenaar bij MailBlue.

"Als online marketeer raak ik gefascineerd door adverteren op Facebook & het ontwikkelen van marketingfunnels. Je kent mij mogelijk als spreker op de Webwinkel Vakdagen, het IMU-event of het Social Media Ondernemer Congress. Tevens ben ik mede-eigenaar bij MailBlue (e-mailmarketing software) en Traffic Leaders (marketingbureau) waar ik, met mijn team, ondernemers ontzorg op het gebied van online marketing."