MailBlue Workshop!

Home » MailBlue Workshop

Workshop: E-mailmarketing met MailBlue

E-mailmarketing hoeft niet ingewikkeld te zijn! Ben jij net gestart met e-mailmarketing via MailBlue of weet jij dat er meer uit jouw e-mailmarketing strategie te halen valt? Neem dan deel aan de MailBlue workshop. Samen met maximaal 7 andere deelnemers, en onder begeleiding van Dagmar (van MailBlue) sluit je jezelf een dag op om de ideale funnelstrategie vorm te geven & ontdek je alle ins- en outs van het MailBlue platform.

Wat ga je ontdekken?

  • De kracht van e-mailmarketing in het algemeen
  • Hoe je lijsten/contacten en formulieren aanmaakt; en hoe je de inschrijfformulieren integreert op je website
  • Hoe je eenmalige campagnes kunt versturen; en dat hierin meer mogelijk is dan je wellicht in eerste instantie denkt
  • Hoe je jouw verkoop- en marketingprocessen kunt automatiseren met behulp van MailBlue
  • Hoe je zowel strategisch als technisch automatiseringen/funnels kunt bouwen
MailBlue workshop


Place to be: Reduitlaan 25C, Breda. 👇

26 januari 2023
(VOL)

10:00 - 16:00
Max. 8 deelnemers
Klik hier om je aan te melden

Komt 26 januari je niet uit en ben je toch geĂŻnteresseerd in een MailBlue Workshop?

Praktische informatie

In deze workshop leggen we samen een stevige basis in MailBlue. Je leert in Ă©Ă©n dag in grote lijnen wat de mogelijkheden binnen de software zijn. Het zal een interactieve workshop zijn, waarbij je na een inleidende presentatie ook werkelijk door de software geleid wordt en onder andere stapsgewijs de opbouw van funnels zult meekrijgen. Hierbij is er veel persoonlijke aandacht en ruimte om vragen te stellen.

De workshop wordt in groepsverband gegeven en is voornamelijk gericht op startende accounts. Je krijgt handvaten mee om zelf verder aan de slag te kunnen.

De workshop duurt van 10:00 – 16:00.
Kosten voor de workshop: €147,-

Klik hier om je aan te melden >

Ben je klant bij Mailblue? Vul dan de code MB50 in bij het afrekenen om € 50,- korting te krijgen op deze workshop.

Benodigdheden

Je hebt alleen een laptop nodig om de workshop te kunnen volgen. Indien je nog geen account hebt bij MailBlue of ActiveCampaign is het raadzaam om een proefaccount te nemen vanaf de dag voor de workshop.

Het is daarnaast gemakkelijk als je reeds een website online hebt staan en ook al nagedacht hebt over een weggever (zoals bijvoorbeeld een e-book).

Eigenaar ballonschool.nl

“Hartelijk dank voor de toffe workshop vandaag! Het was heel leerzaam, fijne groepsgrootte, goed verzorgd met de koffie, thee en lunch. Je legt alles duidelijk uit en hebt ons veel verteld! (en je had veel geduld ook ;-)). De dag vloog voorbij…”

– Sandra Chaudron, www.ballonschool.nl

Logo Coachweb

“Hele duidelijke uitleg, veel ruimte voor vragen, er was zelfs ruimte om specifiek te kijken wat het kan betekenen voor Coachweb” 

– Coachweb B.V.

Dagmar Snoeren

De workshop wordt gegeven door Dagmar Snoeren, SEO-marketeer en Educator bij MailBlue.

"Sinds januari 2019 werk ik bij MailBlue. In de breedste zin van het woord help ik ondernemers en marketeers met hun e-mailmarketing. Niet alleen via MailBlue workshops en webinars, maar ook met het bouwen aan de online leeromgeving Blue Academy. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor veel content en doe ik doorlopend optimalisaties op het gebied van SEO voor MailBlue zelf."

>