Helpcenter

Heb je een MailBlue account en heb je vragen over het gebruik van het systeem? Geen probleem! We hebben namelijk een uitgebreide kennisbank voor je klaarstaan met meer dan 190 artikelen die alle functies en vragen voor je behandelen. Ook hebben we meerdere video’s beschikbaar zodat je direct met ons kunt meekijken hoe je jouw account kunt inrichten.

Neem dan snel een kijkje in ons helpcenter.

Contact Info
MailBlue B.V.
Reduitlaan 27, 4814DC Breda
info@mailblue.nl
Follow Us

Marketing Automation

Automatiseer je mailings en je data verzameling, zodat je hier niet meer naar om hoeft te kijken!

funnel marketing automation

Automatiseer je e-mails

Stuur geautomatiseerd e-mails naar je contacten, op basis van acties, gedrag en persoonsinformatie. Zo kun je bijvoorbeeld direct nadat iemand zich inschrijft een welkomstmail sturen, waarna je na enkele dagen de volgende mail stuurt mits het contact de eerste mail ook geopend heeft.

Identificeer interessante leads

Gebruik automations om de betrokkenheid van je contacten met je mailings en website te meten. Zo kun je een leadscore opbouwen waarmee je uiteindelijk kunt bepalen of het interessant is voor het salesteam om contact op te nemen.

Vul je contactprofielen aan

Door middel van tracking kun je met automations de contactprofielen uitbreiden. Heeft een contact al meerdere keren een bepaald type product bekeken? Voeg deze interesse dan geautomatiseerd toe aan het profiel.

Start vandaag nog met automatiseren!