Probeer MailBlue zelf!

Net zoals Charlotte van 't Wout

Een cadeautje van Charlotte...

Met MailBlue verstuur & automatiseer je heel gemakkelijk krachtige en gerichte e-mails waarmee je jouw business laat groeien. Ook Charlotte van 't Wout gebruikt MailBlue voor haar business. Samen met Charlotte wilden we een aanbod creëren waarbij succes onvermijdelijk is voor jou!

Meld je je aan voor een MailBlue Proefaccount via deze pagina, dan ontvang je ook nog eens:

  • Het boek 'Doe mij maar klanten!' van Youri Meuleman (MailBlue) gratis bij jou op de deurmat!
  • Werkboek: Funnels, hoe jij salesfunnels voor jou laat werken
  • Mini-cursus: Ondernemen in 8 stappen door Charlotte van 't Wout
  • Gratis toegang tot de MailBlue Academy
  • Nederlandstalige support met uitgebreide helpdesk
  • Gratis overstapservice door MailBlue (lijsten & contacten)
Charlotte van t Wout

“Ik werk sinds kort met MailBlue en vind het helemaal geweldig. Het is heel uitgebreid (je kan echt álles automatiseren) en ik vind het chill dat het zo’n marktleider op e-mailgebied is, waardoor ik het kan koppelen met al mijn andere software. En er zijn online genoeg filmpjes te vinden als ik ergens niet uitkom, en dan is er de helpdesk ook nog. Dus top!”

– Charlotte van ‘t Wout

Martijn van Tongeren

IMU B.V.

Door MailBlue te gebruiken hebben we per direct onze openrates verhoogd, bereiken we een groter gedeelte van onze lijst en hebben we veel beter inzicht in de cijfers van onze business, waardoor we veel makkelijker kunnen opschalen.

Nicolien Oona Nijland

Green Goddess

Ik ben in 2018 overgestapt van MailChimp naar Mailblue en geen dag spijt gehad. Wat ik fijn vind is dat alles heel overzichtelijk en visueel is in dit systeem. In automatiseringen zie je precies waar een (potentiele) klant zit.
Goede Nederlandse (!) helpdesk, waarbij ik met al mijn vragen terecht kan.

Arnaud Melis

CreatorGalaxy.com

Met deze tool is e-mailmarketing gewoon duidelijk & efficiënt. De support staat de altijd voor je klaar om welke vraag dan ook op te lossen en je kan beroep doen op een uitgebreide kennisdatabank.


Start vandaag 14 dagen gratis!