MailCampaigns

"Waarom moeilijk doen, als het samen kan"

MailBlue en MailCampaigns bundelen hun krachten in een officieel partnership, omdat we ervan overtuigd zijn de perfecte match te vormen voor groeiende bedrijven en ondernemers die next level willen gaan met hun e-mail ambities. 

Naast de bedrijfsnamen die enigszins op elkaar lijken, zijn zowel MailCampaigns als MailBlue gespecialiseerd in e-mail marketing én gevestigd in de historische stad Breda. Twee druppels water, nietwaar?

De kracht van MailCampaigns
Met de e-mailmarketing software van MailBlue ga je gemakkelijk zelf aan de slag, maar wat als je behoefte hebt aan extra consultancy en de praktische uitvoering van e-mailmarketingstrategieën? Daar komt MailCampaigns om de hoek kijken. MailCampaign focust zich op het ontzorgen van organisaties bij hun e-mailmarketing, dit is hun specialisme. Niet alleen werken ze met hun eigen software, maar ook met de software van MailBlue. Zo bepalen zij in overleg met jou, welke software de beste oplossing is.

"Waarom moeilijk doen, als het samen kan"
Zowel MailCampaigns als wij bij MailBlue willen uiteindelijk de beste oplossing voor jou als eindgebruiker van de software. Dankzij onze samenwerking kijken we verder dan de e-mailmarketing software die je gebruikt. We kijken naar jou als klant, jouw behoefte en de markt. Zo kunnen we het beste advies geven over de te gebruiken software en strategieën.

Over de organisatie:
MailCampaigns
van de Reijtstraat 30
4814 NE Breda

Ondersteuning:
Naar MailCampaigns >

Klaar om te starten met e-mailmarketing?

Met MailBlue stuur jij gemakkelijk jouw volgende nieuwsbrief en ontwikkel je marketingfunnels. Liever eerst even proberen? Je kunt hier gemakkelijk jouw proefaccount aanmaken >

Wil je meer informatie over onze software? Download dan onze brochure of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze e-mailmarketing toppers staan voor je klaar.

 

Start vandaag nog met MailBlue.

Probeer het gratis. Geen betaling vereist. Direct aan de slag.