Aan de slag met MailBlue...

Net als Buck en Sander van Social Beards!

Wij maken het leuker & makkelijker!

Met MailBlue verstuur je eenvoudig persoonlijke e-mails en automatiseer handmatige processen om zo jouw tattoo business naar een volgend level te tillen. Samen met Buck en Sander van SocialBeardsNL maken we het nóg makkelijker om jouw onderneming te laten groeien! 

Meld je hieronder aan voor een gratis MailBlue proefperiode en ontvang:

  • Strategische ondersteuning bij jouw (e-mail)marketing activiteiten, door Buck en Sander van Social Beards.
  • Snelle en Nederlandstalige hulp van de marketingspecialisten bij MailBlue.
  • Gratis overstapservice door MailBlue (lijsten en contacten) wanneer je overstapt vanuit een andere e-mailmarketing software.

“Door processen te automatiseringen bespaar je ontzettend veel tijd en die tijd kun je weer in het tatoeëren steken. Je klanten worden automatisch weer eens in contact gebracht met jou en zo komt de mond tot mond reclame nog beter op gang. Dit levert je een vaste klantenbasis op die niet alleen fysiek in je shop komt, maar die je ook digitaal kunt benaderen om jouw stoel op te vullen wanneer er uitvallers zijn of wanneer je een tof event hebt.”

– Buck de Klerk

Martijn van Tongeren

IMU B.V.

Door MailBlue te gebruiken hebben we per direct onze openrates verhoogd, bereiken we een groter gedeelte van onze lijst en hebben we veel beter inzicht in de cijfers van onze business, waardoor we veel makkelijker kunnen opschalen.

Nicolien Oona Nijland

Green Goddess

Ik ben in 2018 overgestapt van MailChimp naar Mailblue en geen dag spijt gehad. Wat ik fijn vind is dat alles heel overzichtelijk en visueel is in dit systeem. In automatiseringen zie je precies waar een (potentiele) klant zit.
Goede Nederlandse (!) helpdesk, waarbij ik met al mijn vragen terecht kan.

Arnaud Melis

CreatorGalaxy.com

Met deze tool is e-mailmarketing gewoon duidelijk & efficiënt. De support staat de altijd voor je klaar om welke vraag dan ook op te lossen en je kan beroep doen op een uitgebreide kennisdatabank.


Aan de slag met MailBlue

>