Heroes Only

Waarom moeilijk doen als het samen kan

Zowel Heroes Only als MailBlue zijn gespecialiseerd in e-mail marketing en zijn gevestigd in de historische stad Breda. Maar waar MailBlue zich focust op het laagdrempelig laten instappen van (startende) ondernemers op een gebruiksvriendelijk e-mail platform, werkt Heroes Only voornamelijk met het zelf ontwikkelde platform MailCampaigns, een met talloze mogelijkheden. Heroes Only onderscheidt zich daarnaast door klanten proactief te ondersteunen met strategie, advies en operationele ondersteuning waar nodig.

De kracht van Heroes Only

Dankzij ons zelf ontwikkelde e-mail platform MailCampaigns weten wij precies hoe het onder de motorkap werkt. Zo weten we als geen ander hoe we alles uit technologie kunnen halen. Of het nu ons eigen systeem is, of een tool van een ander, zoals die van MailBlue.

Een goed e-mailmarketing platform is één, impact maken is twee

Waar ondernemers met het e-mail platform van MailBlue laagdrempelig kunnen starten, kunnen ze door deze unieke samenwerking ook ondersteund worden door het creatieve en deskundige team van Heroes Only. Wij kunnen nieuwe en bestaande klanten van MailBlue helpen om alles uit hun e-mail marketing tool te halen. Want een goed e-mail platform is één, impact ermee kunnen maken is twee.

Waarom moeilijk doen als het samen kan

Een samenwerking zoals deze is uniek in de markt. We overschrijden platforms. We zetten de wens van de klant centraal. Of dat nu laagdrempelig instappen is of advies op topniveau. De partnership tussen Heroes Only en MailBlue biedt het beste van twee werelden: easy to start, high-quality support.

Heroes Only image
Heroes Only logo

Heroes Only

Adres
Van de Reijtstraat 30
4814 NE Breda
Plan je route

Contact
085 0482 425
hello@heroesonly.com.