• Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Persoonlijke video’s sturen met de MailBlue – Bonjoro integratie!

Bonjoro integratie met MailBlue: maak zo heel gemakkelijk automatisch taken aan zodat persoonlijke video's op het juiste moment opgenomen en verstuurd worden

Het is tegenwoordig moeilijker dan ooit om op te vallen in de inbox van jouw klant. Je hebt vaak een marketing automatisering systeem nodig, zoals MailBlue, om ervoor te zorgen dat je de belangrijkste follow-ups niet vergeet en bijvoorbeeld je klanten op tijd bereikt met je nieuwe updates.

Maar je hebt hiernaast ook echt een menselijk element binnen je bedrijf nodig. Een persoonlijke touch waardoor iedere klant het gevoel krijgt dat hij/zij gewaardeerd wordt en deel uitmaakt van een heuse community (niet dus niet alleen een cijfer op een statistiekblad is). Volgens Shopify besteedt de top 1% van de klanten 18 keer zoveel als een gemiddelde klant. Het is dus logisch om zoveel mogelijk van dit soort top klanten te krijgen!

Maar hoe kun je automatiseringen verbinden met dit 'menselijke element'?..

Dat kan nu dankzij de nieuwe koppeling tussen MailBlue en Bonjoro.

funnel mailblue bonjoro

Wat is Bonjoro en hoe gebruik je het binnen MailBlue?

Bonjoro is een persoonlijke video e-mail tool die je in staat stelt om snel een video om te nemen met je telefoon of desktop en deze te versturen op het juiste moment naar jouw prospect of klant.  

Binnen MailBlue kun je nu in een automatisering op het +'je klikken om een nieuwe actie toe te voegen, waarbij je Bonjoro terugvindt onder de CX-apps. 

taak toevoegen bonjoro binnen mailblue

Wanneer je een account hebt aangemaakt bij Bonjoro kun je op deze manier geheel naadloos een persoonlijke touch toevoegen binnen je geautomatiseerde processen. Je kunt automatisch een notificatie ontvangen via MailBlue wanneer het moment daar is om je Bonjoro video op te nemen! 

voorbeeld automatisering in mailblue: taak aanmaken bonjoro

Het mooie is dat je persoonlijke video's kunt gebruiken binnen iedere soort type bedrijf: van e-commerce tot aan consulting en van B2B tot B2C. Benieuwd naar wat use-cases zodat je een idee krijgt hoe je het voor jou bedrijf kunt inzetten? Bekijk dan de blogs met use-cases van Bonjoro zelf. Persoonlijke video's versturen is dankzij de Bonjoro integratie met MailBlue gemakkelijk geworden.

Je kunt je ook laten inspireren door de vooraf gebouwde automatiseringen die ActiveCampaign (het 'Amerikaanse MailBlue') gemaakt heeft en waar een Bonjoro taak in verwerkt zit. Deze kun je ook direct inladen in jouw MailBlue account.

Je kunt Bonjoro taken uitvoeren gebaseerd op iedere soort trigger in MaiBlue, zoals; 

 • Een opt-in
 • Het toevoegen van een tag
 • Ingeschoten afspraak via Calendly
 • Webinar registratie
 • Aankoop voltooid
 • Mijlpaal van een klant (denk aan bijvoorbeeld een verjaardag)

En nog veel meer.

Met een kleine toevoeging in je geautomatiseerd proces in MailBlue, kun je een heuse persoonlijke klantbeleving creëren dat je bedrijf snel zal laten groeien!

Bedank of verwelkom jouw klanten persoonlijk

Stel je voor dat je een persoonlijke video ontvangt na aankoop van een boek van je favoriete auteur of een geurtje van je favoriete merk bijvoorbeeld. Dit kan de kracht van Bonjoro en MailBlue zijn. Je kunt iedere soort trigger in MailBlue gebruiken om hier vervolgens een Bonjoro-taak aan vast te hangen. Verstuur ze zo een persoonlijk welkom of bedank je klanten persoonlijk én realtime!

Verhoog de betrokkenheid en het aantal click van je mailings

De gemiddelde Bonjoro video heeft een klikfrequentie van bijna 40 procent en een view-trough-rate (VTR) van 75%. Dat betekent dat 75% van de ontvangers de gehele video af kijkt. Een mooie kans om je bedrijf in beeld te brengen dus!

Bouw aan de relatie

Omdat veel van onze activiteiten online plaatsvinden, wordt het steeds moeilijker om echte, menselijke relaties met onze klanten te onderhouden. Het zijn echter wel deze relaties die ervoor zorgen dat klanten bij je terugkomen. Of vaak nog beter: het aan hun vrienden doorvertellen en online gaan delen. Wil je enthousiaste fans creëren door jouw klanten en prospects te laten zien dat ze meer zijn dan alleen eurotekens? Integreer dan je MailBlue account (hier kun je een gratis proefaccount aanvragen) met Bonjoro.

Bekijk deze video om te ontdekken hoe je de integratie met Bonjoro en MailBlue legt:

Wat zijn de voordelen van de integratie MailBlue <-> Bonjoro?

voordelen bonjoro video en mailblue integratie

* Je kunt eigen aangemaakte velden vanuit je MailBlue account overhevelen naar Bonjoro. Zo kun je iedere video volledig persoonlijk en relevant maken, omdat je de context van de klant direct voor je hebt. Je selecteert simpelweg binnen MailBlue in de CX app editor de custom velden die je wilt gebruiken en matcht deze met de custom velden binnen Bonjoro. 

persoonlijke video's bonjoro app dankzij mailblue integratie

Use-case Bonjoro en MailBlue ( / ActiveCampaign)

Hoe kunnen we de kracht van beide tools beter samenvatten dan een use-case waarin Bonjoro zélf de mogelijkheden ontdekt van hun eigen tool gecombineerd met een marketing automatisering systeem? De kracht zit in de combinatie van persoonlijke Bonjoro video's die dankzij de MailBlue / ActiveCampaign integratie als een geautomatiseerde taak opgevolgd kunnen worden.

Bonjoro is zelf een Australische partij waardoor zij gebruik maken van het Amerikaanse ActiveCampaign. Als Nederlands(talig)e ondernemer gebruik je waarschijnlijk liever MailBlue. In principe gaat het om exact dezelfde software: ActiveCampaign of MailBlue. Echter krijg je bij MailBlue zeer uitgebreide Nederlands(talig)e ondersteuning en vele extra's zoals gratis(!) toegang tot de Blue Academy

Bonjoro behaalde een e-mail open-rate van 70% en een e-mail click-through-rate van 44% door gebruik te maken van beide tools. Benieuwd voor welke uitdagingen zij stonden en hoe ze ActiveCampaign ingezet hebben om tot een oplossing én deze mooie resultaten te komen? Lees dan deze use-case van Bonjoro (let op: het is een Engelstalig artikel).

Download gratis:
E-mailmarketing handboek

 • Ontdek de kracht van e-mailmarketing
 • Hoe je jouw nieuwsbrieven kunt automatiseren
 • Hoe je doorlopend omzet kunt generen
 • Inclusief stappenplannen voor het bouwen van funnels