Helpcenter

Heb je een MailBlue account en heb je vragen over het gebruik van het systeem? Geen probleem! We hebben namelijk een uitgebreide kennisbank voor je klaarstaan met meer dan 190 artikelen die alle functies en vragen voor je behandelen. Ook hebben we meerdere video’s beschikbaar zodat je direct met ons kunt meekijken hoe je jouw account kunt inrichten.

Neem dan snel een kijkje in ons helpcenter.

Contact Info
MailBlue B.V.
Reduitlaan 27, 4814DC Breda
info@mailblue.nl
Follow Us

Site en Event Tracking

Volg de acties en het gedrag van je contacten.

Wij maken al deze gegevens bruikbaar

Personaliseer elk aspect van jouw marketing. Gebruik de tracking gegevens voor effectieve automations, om jouw contacten te verkennen, de individuele geschiedenis van een contactpersoon te bekijken en zeer gepersonaliseerde campagnes en follow-up te sturen.

Meer dan alleen bezoeken volgen

Vergroot de tracking buiten de interacties van websites door gebruik te maken van het opslaan van gebeurtenissen. Dit stelt je in staat om acties, veranderingen en meer op te slaan.

Houd elke wisselwerking bij

We houden elke pagina die jouw contactpersonen bezoeken bij, hoe vaak zij elke pagina bezoeken en eventueel andere specifieke gebeurtenissen.

Begin met een klein stukje code

Voeg simpelweg een klein fragment van de code toe op uw website en begin onmiddellijk met het bijhouden van al uw siteverkeer.

Uitproberen?

Ben jij klaar om meer uit het gedrag van je contacten te halen en gerichter en relevanter te mailen?