Workshop

E-mailmarketing hoeft niet ingewikkeld te zijn! Ben jij net gestart met e-mailmarketing via MailBlue of weet jij dat er meer uit jouw e-mailmarketing strategie te halen valt? Neem dan deel aan de MailBlue workshop.

Workshop: Een stevige basis leggen in MailBlue

Je leert in één dag in grote lijnen wat de mogelijkheden binnen de software zijn. Het zal een interactieve workshop zijn, waarbij je na een inleidende presentatie ook werkelijk door de software geleid wordt en onder andere stapsgewijs de opbouw van funnels zult meekrijgen.

Er staan momenteel geen workshops gepland

Praktische informatie

In deze workshop leggen we samen een stevige basis in MailBlue. Je leert in één dag in grote lijnen wat de mogelijkheden binnen de software zijn. Het zal een interactieve workshop zijn, waarbij je na een inleidende presentatie ook werkelijk door de software geleid wordt en onder andere stapsgewijs de opbouw van funnels zult meekrijgen. Hierbij is er veel persoonlijke aandacht en ruimte om vragen te stellen.

De workshop wordt in groepsverband gegeven en is voornamelijk gericht op startende accounts. Je krijgt handvaten mee om zelf verder aan de slag te kunnen.

Benodigdheden

Je hebt alleen een laptop nodig om de workshop te kunnen volgen. Indien je nog geen account hebt bij MailBlue of ActiveCampaign is het raadzaam om een proefaccount te nemen vanaf de dag voor de workshop.

Het is daarnaast gemakkelijk als je reeds een website online hebt staan en ook al nagedacht hebt over een weggever (zoals bijvoorbeeld een e-book).

Hou mij op de hoogte van MailBlue workshops

Staat er momenteel geen workshop gepland of komt de datum even niet uit? Geen probleem. Vul onderstaand je gegevens in en wij komen bij je terug als er nieuwe workshops worden ingepland. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte.