Helpcenter

Heb je een MailBlue account en heb je vragen over het gebruik van het systeem? Geen probleem! We hebben namelijk een uitgebreide kennisbank voor je klaarstaan met meer dan 190 artikelen die alle functies en vragen voor je behandelen. Ook hebben we meerdere video’s beschikbaar zodat je direct met ons kunt meekijken hoe je jouw account kunt inrichten.

Neem dan snel een kijkje in ons helpcenter.

Contact Info
MailBlue B.V.
Reduitlaan 27, 4814DC Breda
info@mailblue.nl
Follow Us

MailBlue workshop

Wat ga je leren?

De kracht van e-mailmarketing in het algemeen

Hoe je lijsten/contacten en formulieren aanmaakt (en formulieren integreert op je website)

Hoe je eenmalige campagnes kunt versturen

Hoe je jouw verkoop- en marketingprocessen kunt automatiseren met behulp van MailBlue

Hoe je zowel strategisch als technisch automatiseringen/funnels kunt bouwen

In deze workshop gaan we samen een stevige basis leggen in MailBlue. Je leert in één dag in grote lijnen wat de mogelijkheden binnen de software zijn. Het zal een interactieve workshop zijn, waarbij je na een inleidende presentatie ook actief aan de slag gaat met het bouwen van je funnels. Hierbij krijg je persoonlijke begeleiding en is er ruimte om vragen te stellen.

Let op: de workshop wordt in groepsverband gegeven en is voornamelijk gericht op startende accounts. Je krijgt handvaten mee om zelf verder aan de slag te kunnen. Indien je op zoek bent naar volledig strategische ondersteuning inhoudelijk gericht op jouw bedrijf, 1-op-1 funnels bouwen, stuur dan een mailtje naar: info@mailblue.nl.

Incl. lunch en koffie/thee/fris.
De workshop duurt van 10:00 – 16:00.
Kosten voor de workshop: €247,-

Ben je klant bij Mailblue? Vul dan de code MB50 in bij het afrekenen om € 50,- korting te krijgen op deze workshop.

Locatie: BLUSHUIS – Reduitlaan 33, Breda

Benodigdheden

Je hebt alleen een laptop nodig om de workshop te kunnen volgen. Indien je nog geen account hebt bij MailBlue of ActiveCampaign is het raadzaam om een proefaccount te nemen vanaf de dag voor de workshop.

Het is daarnaast gemakkelijk als je reeds een website online hebt staan en ook al nagedacht hebt over een weggever (zoals bijvoorbeeld een e-book).

Dagmar Snoeren

De workshop wordt gegeven door Dagmar Snoeren, sinds januari 2019 is zij werkzaam bij MailBlue en helpt ze ondernemers (strategisch en technisch) werken binnen MailBlue.