Facebook logo

Facebook

Directe koppeling

Zonder leads en klanten is het voor een onderneming niet mogelijk om te groeien. Of je nu een webshop beheert, eigenaar bent van een sportschool, of je inzet voor een goed doel, leads vormen de brandstof om verder te komen.

Integreer Facebook met MailBlue en laat vandaag jouw bedrijf nog groeien!

Bereik meer potentiële leads

Ga effectief aan de slag om jouw bereik te vergroten door jouw MailBlue mailinglijst uit te breiden met leads vanuit Facebook. Volg deze leads vervolgens met MailBlue persoonlijk op, gebaseerd op verzamelde gegevens en data vanuit online gedrag. Door zichtbaar te zijn op verschillende kanalen, vergroot je eenvoudig jouw bekendheid en daarmee het bereik van jouw onderneming.

Maak van leads betalende klanten

Door de krachten van Facebook en MailBlue te bundelen, converteer je jouw leads geautomatiseerd en in een mum van tijd naar betalende klanten. Door actief in te blijven zetten op leadgeneratie via Facebook en een opvolging vanuit MailBlue, laat je eenvoudig jouw mailinglijst groeien en vergroot je de kans op een structurele verhoging in jouw omzet. 

Facebook koppeling maken met een MailBlue abonnement

Social media kanalen zoals Facebook zijn, vanwege hun laagdrempeligheid, strategische platformen om in contact te komen met potentiële leads en klanten. Door jouw Facebook omgeving met MailBlue te integreren, verzamel je eenvoudig en overzichtelijk alle data van jouw nieuwe leads. Til jouw onderneming naar een volgend niveau door deze leads persoonlijk en volledig geautomatiseerd op te volgen en hen te transformeren tot klant. 

👉 Contacten gemakkelijk toevoegen of verwijderen uit Facebook Custom Audiences

👉 Leads gericht en geautomatiseerd opvolgen

Je kunt ook een van de volgende integraties van derden gebruiken om MailBlue met Facebook te verbinden:

Zapier