Effectieve landingspagina’s in een handomdraai

Met de geïntegreerde MailBlue functie creëer je moeiteloos landingspagina’s die perfect passen in je marketingstrategie.

Direct 14 dagen gratis proberen (geen betaalgegevens vereist)

Snel converteren zonder volledige website

Een hele website bouwen om jouw actie of dienst te promoten? Het is verleden tijd dankzij MailBlue Pages. Met landingspagina’s kun je snel een actie opzetten, contacten verzamelen en je bedrijf laten groeien. Deze specifieke webpagina’s zijn ontworpen voor het bereiken van één duidelijk doel, of het nu gaat om het verzamelen van contactgegevens of het stimuleren van aankopen. Met MailBlue Pages kun je in een handomdraai impact maken. Of je nu een nieuw product wilt lanceren, een exclusieve aanbieding wilt delen, of een evenement wilt aankondigen, onze gebruiksvriendelijke drag-and-drop builder maakt het gemakkelijk om een aantrekkelijke landingspagina te creëren. Je hebt geen uitgebreide technische kennis nodig. Kies gewoon een sjabloon, voeg je content toe en je bent klaar om te publiceren.

MailBlue landingspagina image

Een feilloze samenwerking met formulieren en automatiseringen

Een effectieve landingspagina is meer dan alleen een statische pagina. Met MailBlue Pages kun je naadloos formulieren en automatiseringen integreren om leads vast te houden en automatiseringen te activeren. Stel formulieren in om contactgegevens te verzamelen, leads te kwalificeren en specifieke follow-upacties te starten. Of het nu gaat om het versturen van welkomst-e-mails of het toewijzen van leads aan verkoopmedewerkers.

Toegankelijk voor iedereen

Of je nu een doorgewinterde marketeer bent of net begint met landingspagina’s, MailBlue Pages is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn. Onze tool versimpelt het proces van ontwerp tot publicatie. Sleep en plaats elementen op je pagina, personaliseer de inhoud en pas eenvoudig de stijl aan.

Direct inzicht in de prestaties van je pagina’s

MailBlue Pages biedt analytische mogelijkheden om de prestaties van je landingspagina’s bij te houden. Dankzij het ingebouwde dashboard krijg je eenvoudig inzicht in hoe je pagina’s presteren. Je kunt belangrijke statistieken zoals paginaweergaven, conversieratio’s en andere cruciale KPI’s bijhouden. Deze waardevolle gegevens stellen je in staat om snel te leren en je landingspagina’s te optimaliseren voor betere resultaten. Met MailBlue Pages blijf je altijd een stap voor op je concurrentie.

Verstuur vandaag nog je eerste campagne of sms

Start een gratis proefperiode van 14 dagen. Geen creditcard, geen installatie, geen gedoe.

Direct 14 dagen gratis proberen (geen betaalgegevens vereist)