Helpcenter

Heb je een MailBlue account en heb je vragen over het gebruik van het systeem? Geen probleem! We hebben namelijk een uitgebreide kennisbank voor je klaarstaan met meer dan 190 artikelen die alle functies en vragen voor je behandelen. Ook hebben we meerdere video’s beschikbaar zodat je direct met ons kunt meekijken hoe je jouw account kunt inrichten.

Neem dan snel een kijkje in ons helpcenter.

Contact Info
MailBlue B.V.
Reduitlaan 27, 4814DC Breda
info@mailblue.nl
Follow Us

MailBlue Partners

Vind hier een overzicht van al onze partners. Op zoek naar een VA, een online marketing agency of een andere partij die je verder kan helpen met je business? Wij raden je onderstaande partners ten zeerste aan!

Zet Facebook Marketing succesvol in voor jouw bedrijf. Ontdek hoe jij leadgeneratie succesvol inzet met Facebook Advertenties.

Bloom is hét website systeem speciaal ontwikkeld voor therapeuten, coaches en trainers die effectief hun bedrijf willen laten groeien. Door de perfecte koppeling met MailBlue en de mogelijkheid om gemakkelijk Pop-ups, Fly-ins, Locked content en natuurlijk prachtige normale formulieren te creëren kun jij direct aan de slag zodat je meer mensen kunt bereiken en jouw lijst kunt laten groeien.

Social Media Ondernemer is een online platform waarmee jij volledig up to date kunt blijven als het gaat om de nieuwste trends rondom het inzetten van marketing via de vele verschillende social media kanalen.

Met alle plezier werkt Virtual Heroes mee aan de groei van jouw online succes door uitvoerende werkzaamheden voor jou op te pakken. Om je succesvol te kunnen ondersteunen hebben ze ervaring met diverse programma’s en online tools. Meedenken, vormgeven en uitvoeren. Zonder dat jij je daar druk om hoeft te maken. Ze werken dan ook met plezier mee aan het vergroten van jouw online succes.

Erik Verhagen is een bewuste, hoogsensitieve ondernemer die hoofd met hart verbindt. Hij biedt het online programma Manifesteren met je Bewustwordingspraktijk. Speciaal ontwikkeld voor de bewuste ondernemer die wil groeien. Welke blokkades heb jij? Wat is jouw zielsmissie? Wie is jouw ideale klant? Welke marketing zet je in die bij jou past? Dit online programma met coaching geeft alle tools om jouw praktijk/bedrijf op de kaart te zetten.

Restyles heeft jarenlange ervaring op het gebied van effectieve (online)marketing en webdesign. Maak kennis met een creatief en enthousiast team bomvol unieke strategieën. Zij zetten uw ideeën om in een strak en aantrekkelijk eindresultaat en zetten uw onderneming in de spotlight!

Astrid van Kollenburg is eigenaresse van adviesbureau Succes met je Webshop en is auteur van het boek 'Meer verdienen met je webshop'. Astrid leert ambitieuze webwinkeliers hoe zij hun naamsbekendheid, klantenkring en omzet kunnen vergroten. Met haar blogs, challenges en online cursussen heeft ze al duizenden webwinkeliers geïnspireerd. Daarnaast brengt ze webwinkel eigenaren samen binnen een inspirerende online community.

IMU staat voor Internet Marketing Unie. Ze zijn er om jou als ondernemer te helpen groeien via het internet. Dit doen ze door de beste tips en nieuwste online marketing trends te delen via e-books, blogs, video’s, cursussen, podcast en evenementen.

Social Catch is een creatieve online agency gespecialiseerd in social advertising, marketing automation, consultancy en data management. Het team biedt ondersteuning en neemt werkzaamheden uit handen, zodat jij je kunt focussen op jouw product of dienst. Social Catch adviseert, creëert, adverteert en optimaliseert voor jouw onderneming!

LearnSpot is hét online leersysteem om jouw online trainingen mee aan te bieden en cursisten geautomatiseerd te begeleiden. Door de diepgaande koppeling met MailBlue kun je cursisten niet alleen op jouw mailinglijst zetten, maar hen ook nog eens een mail sturen na het afronden van een specifieke les of activeren wanneer ze al langere tijd niets hebben gedaan. Hierdoor kun je op maat gemaakte begeleiding volledig geautomatiseerd aanbieden.

Het SYS Platform is een alles-in-1 platform waar jij jouw website kan bouwen en kan laten groeien tot een platform. Of je nou een online academy wilt opzetten of online producten wilt verkopen. De techniek is helemaal voor jou uitgezocht, zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf. En heb je alsnog een vraag, dan staat het supportteam voor jou klaar.

Business Klik zorgt voor de technische inrichting van jouw MailBlue account en denkt op strategisch niveau met je mee over de inhoud. Voor iedereen die het zelf wil leren verzorgt Business Klik technische trainingen en workshops. Business Klik werkt samen met andere experts en kan jou daarom op meerdere vlakken verder helpen groeien.

Als online professional helpt Saskia ondernemers met hun e-mailmarketing automation in ActiveCampaign op te zetten. 
Vanaf het inrichten van je account tot en met het bouwen van je e-mailfunnels. Een goed ingerichte e-mailmarketing funnel draagt bij aan een constante stroom van leads voor jouw bedrijf en Saskia helpt je hier graag mee.

Interesse in het worden van een partner?

Dat kan! Graag horen we dan van jou hoe je MailBlue binnen jouw netwerk actief wilt gaan promoten. We bekijken jouw aanvraag en bepalen aan de hand van jouw motivatie of je binnen het MailBlue Certified Partner Program past. Wees dus uitgebreid in je aanvraag.