Waarom MailBlue?

MailBlue is een reseller van de ActiveCampaign software; een van de grootste e-mailmarketing- en automation-partijen ter wereld. De fundering is dus sterk, maar MailBlue zou MailBlue niet zijn als we hier niet onze eigen draai aan hebben gegeven. Zo verstevigen we onze fundering graag met enkele andere grote voordelen.

Bekroonde Nederlandse support

Ze zeggen weleens: ‘Een bedrijf is zo goed als het personeel wat er werkt.’ en daar sluiten we ons graag bij aan. Om jou de beste ervaring te bieden, staat er 7 dagen per week een team voor je klaar. Werkt jouw automatisering niet helemaal zoals je voor ogen had of kun je niet kiezen uit alle starttriggers? Ons bekroonde Support Team helpt je graag (gewoon in het Nederlands) verder. Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Razendsnelle reactie op jouw vraag

Tijd is kostbaar. En geen enkele ondernemer of werknemer zit te wachten op vertraging of frustratie. Lukt het allemaal even niet, schakel dan vooral onze hulp in. We zullen jouw ticket / e-mail binnen 24 uur beantwoorden. Is jouw vraag of probleem heel urgent, dan kun je de status van jouw ticket aanpassen naar ‘hoog’ of ‘urgent’ voor een nog snellere reactie. Naast onze ticketsysteem, waarmee we jouw account grondig kunnen doorlopen en alle vragen kunnen documenteren, kun je ook gebruikmaken van onze chatfunctie. Heb je een simpele vraag die snel opgelost kan worden? Stuur ons een chatbericht en je ontvangt binnen enkele minuten tot een uur reactie. Zo kun je snel weer aan de slag, zonder kostbare tijd te verliezen.

Blue Academy: gratis uitgebreide leeromgeving

Via onze eigen MailBlue Academy leiden we jou op tot een echte MailBlue expert. Zo ken jij binnen de kortste keren alle ins- en outs van de software en weet je de meest effectieve automations op te zetten. Daarbij is de Academy recent vernieuwd. Hierdoor vind je nu nog sneller een video die van toepassing is op jouw vraag. Je kunt de modules, tips en trainingen overal en in je eigen tempo volgen, waar je ook bent.

Visueel en gebruiksvriendelijk

Als ondernemer lijkt het soms alsof jij 15 verschillende functies hebt, terwijl jij je eigenlijk liever wil focussen op dat waar jij goed in bent; jouw vak. Ook marketing is een vak apart en daarom maken we het je graag zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk. Met onze visuele software heb jij binnen no-time in de gaten hoe alles in elkaar steekt. Zonder kennis van coderen of vormgeven, maak je de mooiste (en effectiefste) e-mail campagnes, automatische flows en meer.