Zapier logo

Zapier

Zapier

Als ondernemer is de kans groot dat je werkt met meerdere systemen, voor verschillende doeleinden. Het is daarbij waardevol dat systemen naadloos met elkaar samenwerken, zonder het overzicht in processen te verliezen. Zapier kan je hierbij helpen!

Bespaar jezelf waardevolle tijd en combineer Zapier en MailBlue met jouw favoriete systemen! 

Automatiseer data overdracht

Data vanuit jouw favoriete systemen wordt eenvoudig doorgezet naar MailBlue, met de inzet van Zapier. Op basis van een startactie automatiseer je in een paar klikken dit volledige proces en verzamel je alle waardevolle gegevens overzichtelijk binnen MailBlue. Vanuit MailBlue kun je vervolgens gericht aan de slag met de verzamelde data.

Bespaar jezelf waardevolle tijd

Houd jij nog handmatig bij wie jouw website bezoekt? Plan jij afspraken nog handmatig in? Of verstuur jij berichten nog handmatig? Dat kan effectiever! Ga aan de slag met de data-automatiseringen van Zapier en leun achterover terwijl het werk voor je wordt gedaan. 

Zapier koppeling maken met een MailBlue abonnement

Met behulp van Zapier integreer je in een handomdraai jouw favoriete systemen met MailBlue, waarmee je automatiseringen voor je laat werken. Zo kun jij focussen op datgene wat voor jou belangrijk is. 

👉 Koppel MailBlue aan talloze apps en software systemen

👉 Mogelijk om meerdere partijen te koppelen binnen een ‘Zap’

👉 Zet data gemakkelijk door en benader je contacten nog persoonlijker