MailBlue Starterstraining

Een goed begin is het halve werk!

Stap 1: Basisinstellingen

In deze stap laten we je zien hoe je jouw standaard gegevens kunt instellen en hoe je een site-tracking code kunt opvragen. Met site-tracking kun je het gedrag van je contacten online volgen en weet je dus precies welke pagina’s ze bezoeken.

Stap 2: Formulieren

In deze stap komen de formulieren aan bod. De formulieren kun je gemakkelijk met het drag-and-drop systeem maken, zodat je snel contacten kunt gaan verzamelen. Ook zullen we je het verschil tussen single- en double opt-in toelichten.

Stap 3: Contacten importeren

Indien je al een contactenlijst hebt kun je deze eenvoudig importeren binnen MailBlue. Hoe je dit doet laten we zien aan de hand van een voorbeeld.

Stap 4: Campagnes

In deze stap laten we je zien hoe je een campagne / mail aanmaakt in MailBlue.

Stap 5: Automatiseringen

In deze stap laten we je zien hoe je een automation aanmaakt in MailBlue. Voor het voorbeeld maken we een automation die geschikt is voor een online weggever.

Stap 6: Leverbaarheid instellingen

Je wilt natuurlijk dat jouw e-mails in de inbox van jouw doelgroep terechtkomt. Met behulp van een aantal kleine stappen verbeteren we de kwaliteit van jouw e-mails.

Stap 7: Overstappen naar MailBlue, waar begin ik?

In deze stap helpen we jou overstappen naar MailBlue vanaf een andere e-mailmarketing software. Zo weet je zeker dat je overal hebt gedacht en direct aan de slag kunt met de voordelen van MailBlue.