Professionele e-mailcampagnes
in een handomdraai

Zonder kennis van coderen of vormgeven maak je de mooiste e-mails voor het juiste publiek. Met de handige drag-and-drop builder sleep je zo het gewenste contentblok in je e-mail.

Direct 14 dagen gratis proberen (geen betaalgegevens vereist)

MailBlue nieuwsbrieven image

Een kind kan de was doen

E-mails (ofwel campagnes) vormgeven hoeft niet moeilijk te zijn. Sterker nog, ook wanneer je geen verstand hebt van coderen of illustreren, bouw je gemakkelijk professionele campagnes. Door gebruik te maken van de drag-and-drop builder sleep je zo het gewenste contentblok in je e-mail. Heb je geen inspiratie? Dan gebruik je een van de vele templates die beschikbaar zijn in je account. En zelfs als je geen vlotte pen hebt, kun je ook je teksten automatisch laten genereren met de nieuwe AI-contentgeneratie functie. Professionele campagnes vormgeven was nog nooit zo makkelijk.

MailBlue campagnes drag & drop image
MailBlue campagnes lijsten image

Campagnes & automatiseringen

Een campagne is een e-mail die verstuurd kan worden naar je contacten. Wil je je contacten bereiken met een algemene, eenmalige nieuwsbrief, dan gebruik je hiervoor een losse campagne. Deze kun je snel en gemakkelijk vormgeven met de drag-and-drop builder.

Wil je automatisch campagnes versturen naar je contacten? Dan kun je een campagne toevoegen aan je automatisering. Bijvoorbeeld als ze je weggever downloaden, een bepaalde actie uitvoeren of een bepaalde mate van betrokkenheid laten zien. Deze campagne wordt dan naar alle contacten verstuurd die voldoen aan de door jou ingestelde voorwaardes.

Conditionele content

Met conditionele content worden relevantie en efficiëntie samengesmolten. Je laat precies datgene aan je contacten zien wat voor hen interessant is, en dat binnen een en dezelfde campagne. Door gebruik te maken van conditionele content kun je dezelfde e-mail naar je lijst sturen, maar op basis van persoonlijke informatie andere content of afbeeldingen laten zien. Je gebruikt de verzamelde interesses en kenmerken van je contacten en gebruikt dit voor je conditionele content blokken. Contacten voelen zich persoonlijker aangesproken en zullen eerder geneigd zijn over te gaan tot het doen van een aankoop.

MailBlue campagnes segmentatie image
MailBlue campagnes personalisatie image

Maak het uniek met personalisatie

De mogelijkheden zijn eindeloos en tegelijkertijd makkelijk toepasbaar. Maak segmenten aan op basis van bepaalde criteria of gebruik automatische tags die persoonlijke gegevens invoegen. Test je campagne met A / B splittesten, ontvang bruikbare data en optimaliseer de klantervaring. Zo maak je op een relatief simpele manier optimaal gebruik van alle personalisatiemogelijkheden.

Hoe kun je verschillende e-mails inzetten om je doelen te bereiken?

MailBlue campagnes image

Nieuwsbrieven

Heb je algemeen nieuws te verkondigen dat je met al je contacten wil delen? Maak een eenmalige campagne en verstuur deze gemakkelijk naar de gehele lijst.

MailBlue campagnes als / anders image

Getriggerde e-mails

Wil je jouw contacten pas mailen wanneer ze een bepaalde actie uitvoeren? Geen probleem! Dankzij automatiseringen kun je je e-mails pas laten verzenden als je contacten: een aankoop doen, je pagina bezoeken of bijvoorbeeld een bepaalde mate van betrokkenheid laten zien.

MailBlue campagnes segmentatie image

Gesegmenteerde e-mails

Met een gerichte campagne krijgt precies dat deel van je doelgroep de juiste campagne. Gebruik zogeheten segmenten en groepeer je publiek op basis van iedere denkbare factor. Maak en gebruik bijvoorbeeld een segment gebaseerd op interesse, geslacht of woonplaats.

MailBlue campagnes autoresponder image

Autoresponder

Blijf direct in contact met leads / nieuwe contacten. Gebruik welkomstmails, een complete welkomstserie of mail direct de aangevraagde weggever.

MailBlue campagnes ingepland image

Ingeplande e-mails

Plan e-mails in voor een specifieke datum en tijd. Perfect voor evenementen, vakanties, verjaardagen en het salesteam.

MailBlue campagnes transactioneel image

Transactionele e-mails

Zorg ervoor dat de e-mails die uw klanten verwachten, zoals orderbevestigingen en wachtwoordherstel-verzoeken in de inbox van je klanten terechtkomen.

Koppel jouw favoriete tools om klantprofielen te verrijken

Koppel externe tools om waardevolle data aan klantprofielen toe te voegen, waardoor je jouw (e-mail)marketing nóg effectiever kunt inzetten.

MailBlue koppeling overzicht

Verstuur vandaag nog je
eerste campagne

Start een gratis proefperiode van 14 dagen. Geen creditcard, geen installatie, geen gedoe.

Direct 14 dagen gratis proberen (geen betaalgegevens vereist)