E-mailmarketing software

Je contacten zijn je business, dus om een goede relatie te bevorderen is e-mailmarketing van groot belang. De vraag is; welk systeem is voor jouw business het meest geschikt? Om je te helpen deze vraag te beantwoorden, hebben we de belangrijkste verschillen tussen MailBlue en andere partijen voor je op een rijtje gezet.

MailBlue vergelijking image

Waarom is MailBlue de beste e-mail marketing
software voor jou?

Maak gebruik van een uitgebreid en geavanceerd platform, ontwikkeld door ActiveCampaign, maar geniet van Nederlandstalige support. Met MailBlue weet je daardoor dat je van alle ver ontwikkelde functionaliteiten gebruik kunt maken, met de hulp van een team dat ook kennis heeft van de Nederlandse markt en wetgeving. Met MailBlue / ActiveCampaign weet je dat je gebruik kunt maken van de meest geavanceerde functionaliteiten beschikbaar in de wereld van e-mailmarketing, voor een betaalbare prijs. Zo behoort ActiveCampaign tot het selecte groepje e-mailmarketing software dat uitgebreide marketing automation mogelijkheden biedt.

Automatiseer, segmenteer & optimaliseer

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar gemakkelijk toe te passen door middel van het visuele automation bouwsysteem. Hiermee kun je precies zien op welke manieren jouw contacten door jouw automation stromen én waar ze zich op dat moment bevinden in de funnel (in één oogopslag inzichtelijk welke route je leads hebben afgelegd!). Ook in één automation zijn namelijk meerdere wegen mogelijk, door middel van de vele segmenteer opties. Door te segmenteren en splitsen kun je er voor zorgen dat jouw mailings persoonlijker en relevanter zijn voor de contacten die ze ontvangen. En: ActiveCampaign komt in 2019 het beste uit de test wat betreft deliverability. Gegarandeerd de beste aflevering van je mails dus. Eeuwig zonde als jouw doelgerichte mails niet eens aankomen, toch? Met MailBlue / ActiveCampaign ben je in ieder geval verzekerd van het hoogste percentage in deliverability.

Identificeer interessante leads en volg ze op met het CRM

Naast e-mailmarketing biedt MailBlue / ActiveCampaign het ook een CRM platform die naadloos te integreren is met je marketing activiteiten, waardoor je nog gemakkelijker interessante leads kunt identificeren en ze sneller en geautomatiseerd kunt converteren naar klanten. Zo kun je op basis van acties en kenmerken een score toekennen aan je contacten. Wanneer een contact vaak je website bezoekt en al je mails opent, dan is dit natuurlijk een interessante lead voor jouw business. Voeg hem of haar geautomatiseerd toe aan het uitgebreide CRM systeem en maak van dit contact een klant!

Koppel MailBlue gemakkelijk aan andere tools

Integreer MailBlue gemakkelijk met de andere systemen die je voor jouw business gebruikt. Zo kun je MailBlue koppelen aan bijvoorbeeld WordPress, Leadpages en WooCommerce. Of haal het optimale uit je Facebook advertenties en voeg contacten geautomatiseerd toe aan je Facebook Audiences. Dit zijn slechts enkele voorbeelden; MailBlue / ActiveCampaign is namelijk aan ontzettend veel andere systemen te koppelen. Wil je zien welke precies? Kijk dan ook eens hier: Koppelingen & Integraties.

Maak een vliegende start en download gratis het
e-mailmarketing handboek

Over ActiveCampaign

ActiveCampaign is e-mailmarketing software dat is ontwikkeld in de US. Een populair systeem dat gebruikers over de hele wereld kent. MailBlue is de Nederlandse certified partner van ActiveCampaign. Dit houdt in dat we met ActiveCampaign samenwerken om jou een zo prettig mogelijke ervaring met de software te kunnen bieden. Heb je momenteel al een abonnement bij ActiveCampaign, maar zou je graag gebruik willen maken van de Nederlandstalige service van MailBlue? Dan kun je zonder problemen overstappen. Met een simpele e-mail kun je de overstap van ActiveCampaign naar MailBlue inregelen. 

Nederlandse e-mailmarketing software

Het prettigst is natuurlijk, zoals eerder benoemd, dat MailBlue een Nederlands systeem is met een Nederlandstalige support omgeving. Zoek de antwoorden op je vragen online in onze uitgebreide kennisbank of neem persoonlijk contact met ons op. Er hoeft dus geen rekening gehouden te worden met tijdsverschillen of taalbarrières. En dat terwijl je van alle gemakken van ActiveCampaign bent voorzien. Hier vind je nog meer over de functionaliteiten en mogelijkheden van MailBlue.

Verstuur vandaag nog je
eerste campagne

Start een gratis proefperiode van 14 dagen. Geen creditcard, geen installatie, geen gedoe.

Direct 14 dagen gratis proberen (geen betaalgegevens vereist)

Gratis: E-mailmarketing Handboek

72 pagina’s met de beste strategieën voor
e-mailmarketing en praktische tips die je vandaag al kan toepassen. Vraag gratis aan en ontvang ‘m meteen in je inbox.