Affiliate worden bij
MailBlue?

Ben jij fan van MailBlue en wil je ons systeem aanbevelen in jouw netwerk? Dan is het MailBlue Affiliate Programma er voor jou! Meld je nu aan en start vandaag nog met promoten.

Het Affiliate Programma

Als MailBlue Affiliate ga je aan de slag met het aanbevelen van onze software bij jouw netwerk. Hierbij kies je een vorm van promotie die bij jou en jouw doelgroep past. Of je nu online aan de slag gaat of jouw netwerk liever persoonlijk spreekt, zolang je jouw unieke affiliate link maar met hen kunt delen. Wordt iemand op basis van jouw aanbeveling, en dus via jouw affilaite link, klant bij MailBlue? Dan ontvang je van ons 35% commissie over de 12 abonnementsmaanden!

01.

Deelname is volledig gratis - no cure, no pay

02.

Ga aan de slag met onze online promotiematerialen

03.

Ontvang 35% wederkerende commissie, gedurende 12 maanden

04.

Professionele ondersteuning vanuit het MailBlue Partner Team

Hoe werkt het?

Aanmelden: Meld je aan en ontvang jouw unieke affiliate gegevens. Aanbevelen: Breng via jouw unieke affiliate link nieuwe klanten aan bij MailBlue. Verdienen: Eens per kwartaal ontvang je van ons jouw affiliate commissie.

Word MailBlue Affiliate en start vandaag nog met promoten!

Veelgestelde vragen

Het MailBlue Affiliate Programma is er voor iedereen die overtuigd is van onze software, en deze wilt aanbevelen bij zijn/haar netwerk. Ongeacht jouw persoonlijke achtergrond of werklocatie.

Nee dat is niet noodzakelijk. Ook zonder eigen onderneming kun je aan de slag met de promotie van MailBlue.Uiteraard is het handig om over de nodige MailBlue-kennis te beschikken, wanneer je onze software gaat aanbevelen bij jouw netwerk. Desondanks is het niet noodzakelijk om zelf een betaald abonnement te hebben. Een proefaccount geeft je toegang tot onze portal omgeving, vanuit waar je jouw affiliate gegevens aan kunt vragen.

 https://help.mailblue.nl/hc/nl/articles/360013552393-Kan-ik-affiliate-van-MailBlue-worden-

Nee dat is niet nodig. Je bepaalt zelf hoe je MailBlue aanbeveelt bij jouw doelgroep. Dit kan uiteraard via een website, mee ook via andere online media of bijvoorbeeld tijdens een fysiek sales gesprek. Het enige dat belangrijk is, is dat je in de gelegenheid bent om jouw affiliate link te delen.

Uiteraard. Waarom zou je moeilijk doen, als we het ook samen kunnen doen? Vanuit jouw persoonlijk affiliate dashboard heb je toegang tot een map met promotiematerialen. Het staat je vrij om deze in te zetten voor jouw affiliate activiteiten.

Zeker! Jij kent jouw doelgroep het best en weet wat werkt om hen te overtuigen. Tussen onze promotiematerialen vind je alles wat je nodig hebt om eigen content te creëren. Bij het creeren van deze content willen we je uiteraard wel vragen om onze merkrichtlijnen te waarborgen. Mocht je twijfelen of speciale verzoekjes hebben, neem dan contact met ons op.

Dat kan! Als MailBlue Affiliate kom je hiervoor in aanmerking wanneer je 10 (of meer) klanten hebt aangebracht. Uiteraard informeren we je wanneer dit aantal is bereikt. We gaan dan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Voor alle vragen over het MailBlue Affiliate Programma kun je terecht bij het MailBlue Partner team, via partners@mailblue.nl. Heb je vragen over processen in jouw eigen MailBlue account, dan staan onze support experts voor je klaar via info@mailblue.nl.

Hiervoor heb je jouw unieke affiliate link ontvangen! Deel deze met iedereen in jouw netwerk die overweegt met MailBlue aan de slag te gaan. Via jouw affiliate link kunnen zij een gratis proefaccount aanvragen. Gaan zij uiteindelijk over op een betaald abonnement, dan wordt het abonnement aan jouw affiliate gegevens gekoppeld en kunnen we de commissie toekennen.

Als MailBlue Affiliate ontvang je gedurende 12 maanden 35% commissie over de abonnementskosten van door jou aangebrachte klanten. Het abonnement dat jouw klant kiest, bepaalt dan ook wat de commissie is die jij ontvangt.

Alle affiliate commissies worden uitbetaald in de eerste maand na afloop van ieder kwartaal. Hierbij geld een minimale uitbetaling van €50,00. Indien het commissiebedrag lager is, wordt deze opgespaard tot we ondergrens van €50,00 is bereikt. Enkel de goedgekeurde aangebrachte klanten worden uitbetaald.

 https://help.mailblue.nl/hc/nl/articles/360018945380-Wanneer-worden-mijn-affiliate-inkomsten-uitbetaald-

Je vindt de affiliate voorwaarden via onderstaande link.

https://mailblue.nl/legal/affiliate-voorwaarden/