Plug & Pay logo

Plug & Pay

Directe koppeling

Met Plug&Pay kun je snel internationale betaaloplossingen opzetten om jouw producten te verkopen. Door Plug&Pay te koppelen aan MailBlue wordt het verzamelen van gegevens overzichtelijk en kun je kopers volledig geautomatiseerd opvolgen. Combineer de mogelijkheden van Plug&Pay en MailBlue en begin met het genereren van omzet.

Verbeter jouw conversie

Maak gebruik van de ruim 100 slimme betaaloplossingen van Plug&Pay om moeiteloos de conversie van jouw (potentiële) kopers te verhogen. Gepersonaliseerde betaalpagina’s op basis van het land en ‘one-click’ betalingen vereenvoudigen het aankoopproces en leiden tot een hogere conversie. Door Plug&Pay te integreren met MailBlue zorg je ervoor dat waardevolle kopersinformatie behouden blijft.

Optimaliseer de klantreis

Koppel Plug&Pay aan MailBlue en stuur automatisch een e-mail zodra een betaling is voltooid. Transformeer kopers eenvoudig van ‘klant’ naar ‘fan’ door hen op basis van aankoopinformatie persoonlijk op te volgen. Een persoonlijke opvolging verbetert de klanttevredenheid en heeft een positief effect op jouw klantreis.

Stimuleer herhaalaankopen

Kopers vormen waardevolle leads voor jouw onderneming, en daarom is het cruciaal om met hen in contact te blijven. Door een persoonlijke band op te bouwen en aanvullende informatie te verzamelen, kun je jouw kopers gericht blijven volgen. Via MailBlue stuur je eenvoudig aanbiedingen voor gerelateerde producten, waarmee je herhaalaankopen stimuleert.

Plug & Pay koppeling maken met een MailBlue Plus of Professional abonnement

Moeiteloos meer omzet met je betaalpagina. In slechts 5 minuten heb je een pagina live staan waarmee je je producten, diensten en upsells kunt verkopen.

👉 Voor eenmalige acties én abonnementen

👉 Omzet verhogen met one-click-upsells en kassakoopjes

👉 Klanten geautomatiseerd opvolgen

👉 Klanten geautomatiseerd op de hoogte houden van hun abonnement

Je kunt ook een van de volgende integraties van derden gebruiken om MailBlue met Plug & Pay te verbinden:

Zapier