Stripe logo

Stripe

Directe koppeling

Met Stripe creëer je razendsnel internationale betaaloplossingen om jouw producten te kunnen verkopen. Door Stripe te integreren met MailBlue wordt het overzichtelijk verzamelen van gegevens kinderspel en volg je kopers volledig geautomatiseerd op.

Verhoog jouw conversie

Ga aan de slag met de 100+ slimme betaaloplossingen van Stripe en verhoog moeiteloos de conversie van jouw (potentiële) kopers. Gepersonaliseerde betaalpagina’s (gebaseerd op het land) en ‘one-click’ betalingen vereenvoudigen het aankoopproces en resulteren in een hogere conversie. Door Stripe te integreren met MailBlue zorg je er eenvoudig voor dat er geen waardevolle kopersinformatie verloren gaat.

Optimaliseer jouw klantreis

Integreer Stripe met MailBlue en laat automatisch een e-mail versturen wanneer er een betaling is voltooid. Transformeer kopers eenvoudig van ‘klant’ naar ‘fan’ door hen, gebaseerd op aankoopinformatie, persoonlijk op te volgen. Een persoonlijke opvolging optimaliseert de klanttevredenheid en heeft daardoor een positief effect op jouw klantreis. 

Stimuleer herhaalaankopen

Kopers zijn ‘warme leads’ voor jouw onderneming en daarom is het essentieel om goed met hen in contact te blijven. Door een persoonlijke band op te bouwen en aanvullende informatie te verzamelen, kun je jouw kopers gericht opvolgen. Vanuit MailBlue verstuur je eenvoudig aanbiedingen voor gerelateerde producten, waarmee je herhaalaankopen stimuleert. 

Stripe koppeling maken met een MailBlue abonnement

Tijd is geld, en daarom begrijpen we bij MailBlue dat je graag zonder grote tijdsinvestering jouw producten en diensten aan wilt bieden. De integratie van je helpen bij het realiseren en automatiseren van deze processen.

👉 Gericht op aankopen met een abonnement structuur

👉 Verwelkom nieuwe klanten automatisch

👉 Klanten om geautomatiseerd om feedback vragen aan de hand van betalingsacties

Je kunt ook een van de volgende integraties van derden gebruiken om MailBlue met Stripe te verbinden:

Zapier