Adpage logo

AdPage

Directe koppeling

Met AdPage realiseer je zonder programmeerkennis een landingspagina die aansluit bij jouw wensen en doelen. Door jouw AdPage-landingspagina te integreren met MailBlue verzamel je eenvoudig informatie van jouw websitebezoekers, en volg je hen automatisch op, op basis van online gedrag.

Combineer de krachten van AdPage en MailBlue om effectief aan de slag te gaan met het verzamelen van nieuwe leads en klanten.

Vergroot eenvoudig jouw bereik

Identificeer jouw AdPage paginabezoekers en volg hen persoonlijk op vanuit MailBlue, zonder dat je hier zelf tijd in investeert. Door zichtbaar te zijn op verschillende kanalen, vergroot je eenvoudig jouw bekendheid en dus het bereik van jouw onderneming.

Converteer leads naar klanten

Door de krachten van AdPage en MailBlue effectief te bundelen, converteer je jouw leads binnen een mum van tijd en geautomatiseerd naar betalende klanten. Op korte termijn zorgt dit voor veel rendement en laat je jouw bedrijf exponentieel groeien. Door vervolgens actief aan de slag te blijven met leadgeneratie via AdPage, blijft jouw MailBlue mailinglijst groeien, verhoog je de kans op verkopen en creëer je structurele omzet.

AdPage koppeling maken met een MailBlue abonnement

Leads vormen de brandstof van iedere onderneming. Of je nu een webshop beheert, eigenaar bent van een sportschool of je inzet voor een goed doel, leads zijn onmisbaar om groei te realiseren. De integratie tussen AdPage en MailBlue kan je helpen om dit proces te vereenvoudigen en automatiseren. 

👉 Bouw landingspagina’s die je conversie verhogen

👉 Gepersonaliseerd leads opvolgen

👉
Bespaar tijd door processen te automatiseren

Je kunt ook een van de volgende integraties van derden gebruiken om MailBlue met AdPage te verbinden:

Zapier