Calendly logo

Calendly

Directe koppeling

Laat relaties vanuit Calendly zelf een afspraak inplannen, die volledig aansluit op jouw agenda. Integreer Calendly met MailBlue en laat geautomatiseerd e-mails versturen voorafgaand of na afloop van het gesprek. Calendly en MailBlue maken het inplannen en opvolgen van afspraken kinderspel.

Besteed jouw tijd effectief

Heen en weer mailen om een afspraak in te plannen is verleden tijd. Calendly past zich volledig aan op jouw persoonlijke/zakelijke agenda en toont in een overzichtelijke kalender enkel de voor jou beschikbare dagen en tijd. Dat vereenvoudigt het afsprakenproces en zorgt ervoor dat je die tijd kunt inzetten voor andere zaken.

Automatiseer afspraak processen

Integreer Calendly met MailBlue en laat afspraak informatie automatisch doorsturen en verzamelen. Stuur op basis van de afspraakdatum een gepersonaliseerde herinneringsmail, of bedankt jouw gesprekspartner na afloop voor zijn of haar tijd, zonder hier zelf tijd aan kwijt te zijn.

Calendly koppeling maken met een MailBlue abonnement

Ben jij ook met regelmaat veel tijd kwijt om een (online) afspraak met iemand in te plannen? Doodzonde natuurlijk, want tijd is geld. Calendly en MailBlue helpen je om deze processen te vereenvoudigen en effectiever te werk te gaan! 

👉 Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via jouw website

👉 Verstuur afspraakherinneringen

👉 Zet krachtige & automatische leadopvolging in via MailBlue

👉 Maak een ‘deal’ aan in het MailBlue CRM-systeem

Je kunt ook een van de volgende integraties van derden gebruiken om MailBlue met Calendly te verbinden:

Zapier