GravityForms logo

GravityForms

Directe koppeling

Of je nu streeft naar het vergaren van leads, het verrijken van contactprofielen, of het versturen van enquêtes, de integratie tussen GravityForms en MailBlue ondersteunt je bij het doeltreffend verzamelen van informatie.

Met GravityForms maak je eenvoudig je online formulier om waardevolle informatie en inzichten te verzamelen. Door GravityForms te koppelen aan MailBlue kun je deze gegevens overzichtelijk verzamelen en gebruiken voor een gepersonaliseerde opvolging.

Inzetbaar voor diverse marketingdoeleinden

Met de inzet van GravityForms-formulieren verzamel je snel alle informatie die cruciaal is voor je marketingactiviteiten. Dankzij de veelzijdige mogelijkheden en diverse vraagstellingen is er altijd een formulier dat past bij jouw doelen.

Gebruik een formulier als enquête (met een aantrekkelijke winactie) om inzichten te verkrijgen, verzamel gegevens voor aanvullende persoonsinformatie, of start met het vergaren van nieuwe leads.

Bouw aan een effectieve mailinglijst

Werk aan het opbouwen van een actieve mailinglijst met contacten die interesse hebben in jouw aanbod, want niets is vervelender dan spam contacten op je MailBlue-mailinglijst. Met GravityForms-formulieren voorkom je in enkele stappen dat spambots formulieren kunnen sturen, waardoor je alleen waardevolle contacten toevoegt aan je lijsten.

GravityForms koppeling maken met een MailBlue account

Combineer de kwaliteiten van GravityForms en MailBlue en ga zonder technische kennis aan de slag met het verkrijgen van waardevolle informatie om je contacten nog gerichter en persoonlijker op te kunnen volgen.

👉 Contactprofielen verrijken

👉 Gepersonaliseerde opvolging

👉 De waarde van je lijst behouden

Je kunt ook een van de volgende integraties van derden gebruiken om MailBlue met GravityForms te verbinden:

Zapier