Huddle logo

Huddle

Directe koppeling

Met Huddle realiseer je in een handomdraai waardevolle digitale lesprogramma’s, gebaseerd op jouw vakkennis. Door jouw Huddle omgeving te integreren met MailBlue kun je deze lessen geautomatiseerd promoten en verkopen bij jouw mailinglijst.

Door de krachten van Huddle en MailBlue te combineren, ga je zonder technische kennis aan de slag om (structurele) inkomsten te genereren met jouw passie.

Personaliseer de leerervaring

Gebruik contactdata vanuit MailBlue om gepersonaliseerde e-mails te versturen en zo gericht jouw digitale Huddle programma’s te verkopen. Hoe beter het lesmateriaal aansluit bij de behoeften/interesses van jouw potentiële koper, hoe groter de kans op een verkoop. Zodra iemand met het lesprogramma aan de slag gaat, wordt met een persoonlijke voortgangsindicator aangegeven waar een gebruiker gebleven is.

Creëer verbinding en betrokkenheid

Versterk de band met jouw doelgroep door hen te betrekken bij een interactieve digitale community in Huddle. Voeg hen vanuit MailBlue geautomatiseerd toe aan Huddle-’boards’, of nodig hen per mail uit voor Huddle-groepen, om vanuit hier verbinding te stimuleren. Daarnaast biedt Huddle ook de mogelijkheid tot ‘Gamification’, waarmee betrokkenheid en interactie in jouw digitale community, op basis van een puntensysteem, wordt gestimuleerd. De meest betrokken personen zou je vanuit MailBlue dan weer persoonlijk op kunnen volgen.

Genereer geautomatiseerd meer omzet

Focus op het genereren van extra omzet door lesprogramma’s als aanvulling op elkaar aan te bieden. Wanneer iemand vanuit MailBlue is toegevoegd aan lesprogramma X, is het waardevol om deze persoon na enige tijd ook lesprogramma Y te adviseren. Door beide programma’s op elkaar aan te laten sluiten, zal er snel een behoefte ontstaan en aankoop plaatsvinden. Dit adviesproces is volledig te automatiseren met inzet van MailBlue. 

Huddle koppeling maken met een MailBlue abonnement

Bij MailBlue begrijpen we dat je jouw kennis en expertise graag deelt met anderen, zonder hier zelf veel tijd aan kwijt te zijn. De integratie tussen Huddle en MailBlue kan je hierbij helpen.

👉 Creëer geautomatiseerd een gebruikersaccount in Huddle

👉 Bepaal gemakkelijk welke onderdelen een contact wel en niet mag inzien

👉 Eenvoudig te koppelen met een webhook

Je kunt ook een van de volgende integraties van derden gebruiken om MailBlue met Huddle te verbinden:

Zapier