Instagram logo

Instagram

Zapier

Social media kanalen zoals Instagram zijn, vanwege hun toegankelijkheid, strategische platforms om in contact te komen met potentiële leads en klanten. Door jouw Instagram omgeving met MailBlue te integreren, verzamel je moeiteloos en overzichtelijk alle data van jouw nieuwe leads. Til jouw onderneming naar een volgend niveau door deze leads persoonlijk en volledig geautomatiseerd op te volgen en hen te transformeren tot klant.

Integreer Instagram met MailBlue en laat vandaag jouw bedrijf nog groeien!

Breid eenvoudig jouw bereik uit

Ga effectief aan de slag om jouw bereik te vergroten door jouw MailBlue mailinglijst uit te breiden met leads vanuit Instagram. Volg deze leads vervolgens met MailBlue persoonlijk op, gebaseerd op verzamelde gegevens en data vanuit online gedrag. Door zichtbaar te zijn op verschillende kanalen, vergroot je gemakkelijk jouw bekendheid en daarmee het bereik van jouw onderneming.

Maak van leads klanten

Door de krachten van Instagram en MailBlue te bundelen, converteer je jouw leads geautomatiseerd en in een mum van tijd naar betalende klanten. Door actief in te blijven zetten op leadgeneratie via Instagram en een opvolging vanuit MailBlue, laat je gemakkelijk jouw mailinglijst groeien en vergroot je de kans op een structurele verhoging in jouw omzet.

Instagram koppeling maken met een MailBlue abonnement

Zonder leads en klanten is het voor een onderneming onmogelijk om te groeien. Of je nu een webshop beheert, eigenaar bent van een sportschool, of je inzet voor een goed doel, leads zijn de drijvende kracht voor verdere ontwikkeling.

👉 Leads gericht en geautomatiseerd opvolgen

👉 Het bereik van je mailinglijst uitbreiden

👉 Breng je contacten op de hoogte zodra er een nieuwe post op Instagram is geplaatst