Leadpages logo

Leadpages

Directe koppeling

Met Leadpages creëer je zonder programmeerkennis een landingspagina die aansluit bij jouw wensen en doelen. Door jouw Leadpages-landingspagina te koppelen aan MailBlue verzamel je moeiteloos informatie van jouw websitebezoekers en volg je hen op basis van online gedrag eenvoudig op vanuit geautomatiseerde processen. Combineer de kracht van Leadpages en MailBlue om effectief aan de slag te gaan met het verzamelen van nieuwe leads en klanten.

Vergroot eenvoudig jouw zichtbaarheid

Identificeer jouw Leadpages paginabezoekers en volg hen persoonlijk op vanuit MailBlue, zonder dat je hier zelf tijd in hoeft te investeren. Door zichtbaar te zijn op verschillende kanalen, vergroot je gemakkelijk jouw bekendheid en dus het bereik van jouw onderneming.

Transformeer leads naar klanten

Door de krachten van Leadpages en MailBlue effectief te bundelen, converteer je jouw leads binnen no-time en geautomatiseerd naar betalende klanten. Op korte termijn zorgt dit voor veel rendement en laat je jouw bedrijf exponentieel groeien. Door vervolgens actief aan de slag te blijven met leadgeneratie via Leadpages, blijft jouw MailBlue-mailinglijst groeien, verhoog je de kans op verkopen en creëer je structurele omzet.

Leadpages koppeling maken met een MailBlue abonnement

Leads vormen de drijvende kracht achter elke onderneming. Of je nu een webshop beheert, eigenaar bent van een sportschool, of je inzet voor een goed doel, leads zijn essentieel voor het realiseren van groei. De integratie tussen Leadpages en MailBlue kan je helpen dit proces te vereenvoudigen en automatiseren.

👉 Maak landingspagina’s die converteren

👉 Verzamel gegevens van leads om deze in MailBlue gericht op te kunnen volgen

👉
Tijd besparen door processen te automatiseren

Je kunt ook een van de volgende integraties van derden gebruiken om MailBlue met Leadpages te verbinden:

Zapier