Phoenix logo

Phoenix

Directe koppeling

We kennen allemaal het gezegde “tijd is geld”, en daarom begrijpen we als geen ander dat je de tijd die je in jouw website steekt, graag winstgevend maakt. De integratie tussen Phoenix en MailBlue kan je hierbij helpen.

Bundel de krachten van Phoenix en MailBlue en optimaliseer eenvoudig jouw conversieratio.

Breng marketingacties vliegensvlug onder de aandacht

Phoenix websites en landingspagina’s zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines (zoals Google) en helpen je om jouw marketingacties eenvoudig bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Dankzij de naadloze integratie met MailBlue loop jij geen lead meer mis en haal je het maximale uit jouw activiteiten!

Verhoog de gemiddelde conversie

Met Phoenix bouw je zonder technische kennis in een handomdraai een effectieve website of landingspagina voor jouw aanbod. Werk binnen Phoenix met gepersonaliseerde inhoudsblokken om aankopen te stimuleren en ga vervolgens vanuit MailBlue aan de slag om deze kopers persoonlijk en geautomatiseerd op te volgen. Tijdsefficiënt én winstgevend!

Vergroot jouw online naamsbekendheid

Blijf na een verkoop eenvoudig ‘top-of-mind’ bij jouw kopers door de verkregen data vanuit Phoenix, te combineren met de kracht van MailBlue’s e-mailmarketing en marketing automation. Door zichtbaar te zijn via verschillende kanalen verhoor je eenvoudig jouw naamsbekendheid.

Geniet van grenzeloze flexibiliteit

Maak in zowel Phoenix als MailBlue gebruik van kant-en-klare basis sjablonen voor jouw website, landingspagina of e-mail, om een vliegende start te kunnen maken. Met de revolutionaire drag-and-drop builders pas je deze basis sjablonen razendsnel aan op jouw huisstijl en visie. Geniet ook van de eindeloze mogelijkheden!

Phoenix koppeling maken met een MailBlue account

Met Phoenix realiseer je moeiteloos een indrukwekkende website of landingspagina voor jouw aanbod, zonder dat hier technische kennis voor nodig is. Integreer deze met MailBlue en je kunt gericht aan de slag om jouw websitebezoekers persoonlijk op te volgen.

👉 Gemakkelijk en snel een winstgevende website of landingspagina’s creëren

👉 Kies uit kant en klare templates

👉 Geoptimaliseerd voor mobiele weergave

👉 Leadmagnets zoals pop-ups en ribbons

👉 Razendsnelle laadtijd