Typeform logo

Typeform

Directe koppeling

Of je nu als doel hebt om leads te verzamelen, contactprofielen te verrijken of een enquête uit te sturen, de integratie tussen Typeform en MailBlue helpt je bij het effectief verzamelen van informatie.

Vanuit Typeform realiseer je in een handomdraai jouw online formulier, om waardevolle informatie en inzichten mee te verzamelen. Door Typeform te integreren met MailBlue kun je deze data overzichtelijk verzamelen en inzetten voor een gepersonaliseerde opvolging.

Inzetbaar voor vele marketingdoeleinden

Met de inzet van Typeform-formulieren verzamel je in een mum van tijd alle informatie die voor jouw marketingactiviteiten belangrijk is. Door de inzetmogelijkheden en diversiteit aan vraagstellingen is er altijd een uiting die aansluit bij jouw doel.

Zet een formulier in als enquête (met een leuke winactie) om inzichten te verkrijgen, gebruik formulieren voor het vergaren van aanvullende persoonsinformatie, of ga aan de slag met het verzamelen van nieuwe leads. 

Bouw aan een effectieve mailinglijst

Ga aan de slag om een actieve mailinglijst op te bouwen met contacten die geïnteresseerd zijn in jouw aanbod, want niets is vervelender dan spam contacten op jouw MailBlue-mailinglijst. Met inzet van Typeform-formulieren voorkom je in een paar stappen dat spambots formulieren kunnen sturen, waardoor je enkel de waardevolle contacten op jouw lijsten verzamelt.

Typeform koppeling maken met een MailBlue account

Combineer de kwaliteiten van Typeform en MailBlue en ga zonder technische kennis aan de slag met het verkrijgen van waardevolle informatie om je contacten nog gerichter en persoonlijker op te kunnen volgen.

👉 Contactprofielen verrijken

👉 Gepersonaliseerde opvolging

👉 De waarde van je lijst behouden

Je kunt ook een van de volgende integraties van derden gebruiken om MailBlue met Typeform te verbinden:

Zapier