WebinarGeek logo

WebinarGeek

Directe koppeling

Met WebinarGeek bereid je in een handomdraai jouw (live) webinar voor, om jouw boodschap te kunnen delen met geïnteresseerden. Door WebinarGeek met MailBlue te integreren, verzamel je eenvoudig alle aanmeldingen en zorg je dat de juiste informatie, op het juiste moment, bij de juiste personen aankomt.

Vereenvoudig en automatiseer ook jouw webinar processen door de krachten van WebinarGeek en MailBlue te bundelen.

Bereik eenvoudig een groot publiek

Een webinar is niet alleen ‘duurzaam’, maar het is ook nog eens efficiënter dan fysiek evenement. Het stelt je namelijk in staat om een groot publiek te verwelkomen en te laten luisteren naar jouw verhaal. Met een groot bereik, vergroot je ook automatisch jouw bekendheid en zichtbaarheid, waardoor je jouw bedrijf laat groeien!

Automatiseer de aanloop naar jouw webinar

Zodra iemand zich aanmeldt voor jouw WebinarGeek-webinar, wil je natuurlijk niets anders dan van die persoon een ‘kijker’ maken. Ga daarom vanuit MailBlue aan de slag met automatiseringen; stuur jouw aanmelders een bevestigingsmail, enthousiasmeer ze voor het webinar en verzend een reminder met alle belangrijke informatie. En dat alles, terwijl jij het webinar inhoudelijk voorbereidt. 

Krijg inzicht in kijkgedrag

Koppel WebinarGeek aan MailBlue en verzamel eenvoudig inzicht in het kijkgedrag van jouw aanmelders door geautomatiseerd tags mee te geven. Gebruik deze tags vervolgens om kijkers en niet-kijkers vanuit MailBlue persoonlijk op te volgen.

WebinarGeek koppeling maken met een MailBlue abonnement

We begrijpen dat je jouw kennis en ervaring graag op een effectieve manier deelt met het grote publiek. De integratie tussen WebinarGeek en MailBlue helpt je om van jouw volgende webinar een doorslaand succes te maken.

👉 Aanmeldingen automatisch opvolgen met een link naar het webinar

👉 Aanmeldingen altijd op het gewenste moment informeren

👉 Krijg inzicht in het kijkgedrag van de deelnemers

Je kunt ook een van de volgende integraties van derden gebruiken om MailBlue met WebinarGeek te verbinden:

Zapier