Wordpress logo

WordPress

Directe koppeling

Zowel een ervaren programmeur als een startende ondernemer creëert met WordPress vliegensvlug een website voor zijn of haar onderneming. Het open-source platform biedt voor iedereen de juiste uitdagingen en mogelijkheden. Integreer WordPress met MailBlue, krijg grip op de activiteiten van jouw websitebezoekers en volg hen persoonlijk én geautomatiseerd op, gebaseerd op online gedrag.

Focus op structurele groei

Laat jouw onderneming groeien door via jouw website effectief nieuwe leads te verzamelen voor jouw MailBlue-mailinglijst. Plaats een formulier op jouw WordPress-website, stimuleer nieuwe inschrijvingen en vergroot moeiteloos het bereik van jouw bedrijf. Ga vervolgens vanuit MailBlue aan de slag om in contact te blijven met leads, gebaseerd op verzamelde data en online gedrag.

Optimaliseer jouw bekendheid

Optimaliseer jouw WordPress-website eenvoudig voor verschillende zoekmachines (zoals Google) en verhoog de online vindbaarheid van jouw onderneming. Hoe makkelijker mensen met jouw bedrijf in aanraking komen, hoe groter de kans op nieuwe leads of verkopen. Gebruik daarbij MailBlue om jouw naamsbekendheid te vergroten en vast te houden en zo herhaalbezoeken/herhaalaankopen te stimuleren.

Maak het volledig eigen

Pas jouw WordPress-website en MailBlue-communicaties volledig aan op jouw huisstijl en bedrijfsvisie. Maak gebruik van kant-en-klare basissjablonen voor je website, landingspagina of e-mail, om een vliegende start te maken. Met de revolutionaire drag-and-drop builders pas je deze basis sjablonen razendsnel aan. Geniet ook van de eindeloze mogelijkheden en creëer eenvoudig een eenheid in jouw uitingen.

WordPress koppeling maken met een MailBlue abonnement

Of je kennis hebt over coderen of liever visueel aan de slag gaat, WordPress helpt je bij het realiseren van jouw website. Integreer WordPress met MailBlue en til jouw bedrijf naar een volgend niveau! 

👉 Plaats gemakkelijk formulieren om je contactenlijst te laten groeien

👉 Volg het gedrag van bezoekers op je website

👉
Diverse koppelingen met externe formulieren mogelijk

Je kunt ook een van de volgende integraties van derden gebruiken om MailBlue met WordPress te verbinden:

Zapier