• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Landingspagina’s van MailBlue (nieuw!)

Nieuw: landingspagina’s bouwen binnen MailBlue. Dat kan vanaf vandaag met Pages! Hiermee maak je binnen no-time een mooie en goed-converterende landingspagina.

Doordat Pages een onderdeel is van MailBlue, kun je nu landingspagina’s bouwen die volledig geïntegreerd zijn met jouw e-mailmarketing strategie. Bovendien kun je ook gebruik maken van de informatie die je al hebt van je huidige contacten. Dat betekent dus dat je niet alleen landingspagina’s kunt bouwen om nieuwe leads te verzamelen, maar ook pagina’s die gericht zijn op je bestaande contacten en ook enkel datgene laten zien wat voor hen interessant is.

Ook binnen Pages kun je namelijk content segmenteren en kun je voor verschillende contactgroepen bepalen wat zij te zien krijgen binnen dezelfde landingspagina.

Dit betekent dat je nu meer leads kunt verzamelen en ook de omzet kunt vergroten op bestaande klanten.

Pages is beschikbaar voor Plus en Professional accounts.

Waarom Pages van MailBlue?

Pages is zo gemaakt dat het gemakkelijk te gebruiken is en het er meteen mooi uit ziet. Bovendien is het direct gekoppeld aan je e-mailmarketing en je customer experience automation. Wat betekent dit voor jou?

Je kunt verschillende landingspagina’s aan verschillende contactsegmenten laten zien, en op basis daarvan de opvolging bepalen. Je kunt momenteel al precies zien welke acties je contacten ondernemen en segmenteren op basis van deze acties en overige kenmerken. Wanneer je een aanbod doet, kun je jouw contacten naar een landingspagina sturen die aansluit op deze kenmerken. En uiteraard op basis van de opt-in de juiste opvolging in gang zetten. Voor elk segment is dit anders!

Bereik je contacten ook nadat ze je landingspagina hebben verlaten. Je kunt ze natuurlijk opvolgen door middel van een e-mailfunnel. Maar je kunt ook een koppeling leggen met bijvoorbeeld Facebook Custom Audiences. Zo kun je de contacten via advertenties verder opvolgen. Of stuur ze bijvoorbeeld een site bericht zodra ze weer op je website uitkomen.

Personaliseer de ervaring voor elk contact. Je kunt elke landingspagina personaliseren op basis van de informatie die je in MailBlue beschikbaar hebt. Zo laat je enkel zien wat voor een specifiek contact relevant is.

Wat kun je met Pages

Met Pages krijg je toegang tot:

  • Vooraf ingestelde templates die je direct kunt inladen en verder personaliseren
  • Een handige drag-en-drop builder waarmee je de verschillende onderdelen gemakkelijk in je landingspagina kunt slepen. Denk bijvoorbeeld aan knoppen, inschrijfformulieren, afbeeldingen en video’s
  • Een custom domein, zodat je landingspagina altijd het merk van jouw business uitdraagt.

Pages is beschikbaar voor Plus en Professional accounts.

Direct account aanvragen? Klik hier >>

Wil je jouw bestaande abonnement upgraden naar Plus of Professional? Klik dan hier >>

Nena Verhoef

Bij MailBlue houd ik me met name bezig met verschillende development projecten. Zo kijk ik samen met het technische team naar hoe we onze online omgevingen zo goed mogelijk kunnen inrichten, voor zowel klanten als mijn eigen collega’s. Daarnaast beheer ik ook ons eigen MailBlue account, waarin ik automations en processen constant mag uitbreiden en optimaliseren. Alles voor een goede én geautomatiseerde flow!