GRATIS TRAINING

MailBlue Starterstraining

Home » Starterstraining

Wat leer je bij de MailBlue starterstraining?

01
Stap 1: basisinstellingen

In deze stap laten we je zien hoe je jouw standaard gegevens kunt instellen en hoe je een site-tracking code kunt opvragen. Met site-tracking kun je het gedrag van je contacten online volgen en weet je dus precies welke pagina's ze bezoeken.

02
Stap 2: lijsten en contacten

In deze stap laten we je zien hoe je een lijst aanmaakt en contacten importeert. Je contacten dienen op een lijst te staan om ze te kunnen mailen.

03
Stap 3: Formulieren

In deze stap laten we je zien hoe je een inschrijfformulier aanmaakt in MailBlue. Hoe je gebruik kunt maken van de single en double opt-in.

04
Stap 4: Campagnes

In deze stap laten we je zien hoe je een campagne / mail aanmaakt in MailBlue. 

05
Stap 5: Automations

In deze stap laten we je zien hoe je een automation aanmaakt in MailBlue. Voor het voorbeeld maken we een automation die geschikt is voor een online weggever.

06
Stap 6: Voorkomen dat je berichten als SPAM gemarkeerd worden

Je wilt natuurlijk dat jouw e-mails in de inbox van jouw doelgroep terechtkomt. Met behulp van een aantal kleine stappen verbeteren we de kwaliteit van jouw e-mails.

07
Stap 7: Overstappen naar MailBlue, waar begin ik?

In stap 7 helpen we jou overstappen naar MailBlue vanaf een andere e-mailmarketing software. Zo weet je zeker dat je overal hebt gedacht en direct aan de slag kunt met de voordelen van MailBlue.