• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • E-mail templates: 250+ kant- en klare sjablonen

Met 250+ design e-mail templates verstuur je een prachtige mail in slechts een paar seconden. Val ook op en kies eenvoudig een sjabloon, voeg je eigen informatie er aan toe en klik op 'verzend'. De e-mail sjablonen zijn al helemaal gecodeerd voor je, zo verstuur je makkelijk een e-mail. Én je hebt meteen de garantie van een kwalitatieve template die responsief is.

Alle templates zijn gratis inbegrepen bij ieder MailBlue abonnement. Vraag een gratis (en vrijblijvend) proefaccount aan en maak meteen gebruik van alle templates!

E-mail sjablonen voor ieder type bericht

Je verstuurt natuurlijk meer dan één soort mail. Daarom is het belangrijk dat je toegang hebt tot meerdere type e-mail templates, afhankelijk van het soort bericht dat je uit wilt sturen. De e-mailtemplates zijn er van alleen-tekst mails tot aan volledige HTML gedesignde e-mails. Je kunt de e-mail sjablonen gebruiken voor iedere soort communicatie; nieuwsbrieven, evenementen, vakanties, klantenservice berichten, verlaten winkelwagen mails en bijvoorbeeld e-mails om klanten terug te winnen (de zogenaamde re-engagement mailings).

hartje e-mail

E-mails die jouw klanten graag openen

Met 250+ prachtige templates waar je uit kunt kiezen, kun je jouw klanten verrassen met betekenisvolle mails. Houd je klanten zo betrokken!

e-mail funnel

Automatiseringen versturen de juiste mail op het juiste moment

Met meer dan 600 kant-en-klare automatiseringen, ben je er altijd zeker van dat je de juiste mail op het juiste moment verstuurt. 

e-mail editor

Jouw merk is uniek, dus jouw e-mails ook

Gebruik onze templates als startpunt en voeg daar jouw woorden aan toe. Dat kan makkelijk via de drag-en-drop builder.

Val op in iedere inbox

drag and drop builder

Alle e-mailsjablonen van MailBlue zijn responsief. Dit betekent dat ze geoptimaliseerd zijn voor weergave op ieder type apparaat. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of er tijd aan kwijt te zijn, maar je bent er zeker van dat jouw perfect opgestelde e-mail of snelle update er uit komt te zien zoals jij wilt. Geniet van de zekerheid dat alle e-mail templates goed weergegeven worden op alle soorten apparaten (desktop, mobiel of tablet) en iedere soort inbox.

Download gratis:
E-mailmarketing
handboek

  • Ontdek de kracht van e-mailmarketing
  • Hoe je jouw nieuwsbrieven kunt automatiseren
  • Hoe je doorlopend omzet kunt generen
  • Inclusief stappenplannen voor het bouwen van funnels
>