Helpcenter

Heb je een MailBlue account en heb je vragen over het gebruik van het systeem? Geen probleem! We hebben namelijk een uitgebreide kennisbank voor je klaarstaan met meer dan 190 artikelen die alle functies en vragen voor je behandelen. Ook hebben we meerdere video’s beschikbaar zodat je direct met ons kunt meekijken hoe je jouw account kunt inrichten.

Neem dan snel een kijkje in ons helpcenter.

Contact Info
MailBlue B.V.
Reduitlaan 27, 4814DC Breda
info@mailblue.nl
Follow Us

De beste e-mail marketing software in 2019

beste-email-marketing-systeem

De beste e-mail marketing software in 2019

Ben jij op zoek naar de beste e-mail marketing software voor jouw business? Waarschijnlijk word je in jouw zoektocht overspoeld met verschillende software aanbieders. Ieder met andere functionaliteiten en grote prijsverschillen onderling. Daarom vertellen jou hier graag waarom MailBlue / ActiveCampaign in 2019 de beste keuze is, voor jouw business én voor jouw portemonnee.

Waarom is MailBlue de beste E-mail marketing software voor jou?

Maak gebruik van een uitgebreid en geavanceerd platform, ontwikkeld door ActiveCampaign, maar geniet van Nederlandstalige support. Met MailBlue weet je daardoor dat je van alle ver ontwikkelde functionaliteiten gebruik kunt maken, met de hulp van een team dat ook kennis heeft van de Nederlandse markt en wetgeving.

Met MailBlue / ActiveCampaign weet je dat je gebruik kunt maken van de meest geavanceerde functionaliteiten beschikbaar in de wereld van e-mailmarketing, voor een betaalbare prijs. Zo behoort ActiveCampaign tot het selecte groepje e-mailmarketing software dat uitgebreide marketing automation mogelijkheden biedt.

Automatiseer, segmenteer & optimaliseer

Deze mogelijkheden zijn eindeloos, maar gemakkelijk toe te passen door middel van de visuele automation bouwsysteem. Hiermee kun je precies zien op wat voor manieren jouw contacten door jouw automation kunnen stromen en ook precies zien waar ze zich op dat moment bevinden (en welke route ze hebben afgelegd!). Want ook in één automation zijn meerdere wegen mogelijk door middel van de vele segmenteer opties. Zo kun je er ook voor zorgen dat jouw mailings persoonlijker en relevanter zijn voor de contacten die ze ontvangen.

En: ActiveCampaign komt in 2019 het beste uit de test wat betreft deliverability. Mails worden dus het beste afgeleverd. Eeuwig zonde als jouw doelgerichte mails niet aankomen toch? Met MailBlue / ActiveCampaign ben je verzekerd van het hoogste percentage in deliverability.

email-marketing

Identificeer interessante leads en volg ze op met het CRM

Naast e-mailmarketing biedt MailBlue / ActiveCampaign het ook een CRM platform die je naadloos te integreren is met je marketing activiteiten, waardoor je nog gemakkelijker interessante leads kunt identificeren en ze sneller en geautomatiseerd kunt converteren.

Zo kun je op basis van acties en kenmerken een score toekennen aan je contacten. Wanneer een contact vaak je website bezoekt en al je mails opent, dan is dit een interessante lead voor jouw business. Voeg  hem of haar geautomatiseerd toe aan het uitgebreide CRM systeem en maak van een contact jouw klant!

Koppel MailBlue gemakkelijke aan andere tools

Integreer MailBlue gemakkelijk met de andere systemen die je voor jouw business gebruikt. Zo kun je MailBlue koppelen aan bijvoorbeeld WordPress, Leadpages en WooCommerce. Of haal het optimale uit je Facebook advertenties en voeg contacten geautomatiseerd toe aan je Facebook audiences. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, MailBlue / ActiveCampaign is namelijk aan ontzettend veel andere systemen te koppelen. Wil je zien welke? Kijk ook een hier: Koppelingen & Integraties.

mailblue-activecampaign-nl

Over ActiveCampaign

ActiveCampaign is e-mailmarketing software dat is ontwikkeld in de US. Een populair systeem dat gebruikers over de hele wereld heeft. MailBlue is de Nederlandse certified partner van ActiveCampaign. Dit houdt in dat we met ActiveCampaign samenwerken om jou een zo prettig mogelijke ervaring met de software te bieden.

Mocht je momenteel al een abonnement hebben bij ActiveCampaign, maar zou je graag gebruik maken van de Nederlandstalige service van MailBlue? Dan kun je zonder problemen overstappen. Met een simpele e-mail kan alles worden omgezet. Hier lees je daar meer over.

Nederlands e-mailmarketing software

Het allerprettigste, zoals eerder benoemd, is dat MailBlue een Nederlands systeem met een Nederlandse support omgeving is. Zoek antwoorden op je vragen online neem persoonlijk contact met ons op. Er hoeft dus geen rekening gehouden te worden met tijdsverschillen of taal barrières. En dat terwijl je van alle gemakken van ActiveCampaign bent voorzien. Wil je nog meer weten over de functionaliteiten en mogelijkheden? Klik dan hier.

Is je interesse gewekt in de beste e-mail marketing software in 2019? Probeer MailBlue dan rustig twee weken gratis uit. Het proefaccount vraag je hier aan.