E-mailmarketing Software 

Vergelijk verschillende software en maak een keuze welke e-mailmarketing software het beste bij jou past.

Home » E-mailmarketing » E-mailmarketing Software

Ben jij op zoek naar de beste e-mail marketing software voor jouw business? Waarschijnlijk word je in jouw zoektocht overspoeld met verschillende softwareaanbieders. Ieder met andere functionaliteiten en grote prijsverschillen onderling. Daarom hebben wij de verschillende softwareaanbeiders voor jou op een rijtje gezet zodat jij kunt bepalen wat de beste keuze is, voor jouw business én voor jouw portemonnee.

Waarom is MailBlue de beste e-mail marketing software voor jou?

Maak gebruik van een uitgebreid en geavanceerd platform, ontwikkeld door ActiveCampaign, maar geniet van Nederlandstalige support. Met MailBlue weet je daardoor dat je van alle ver ontwikkelde functionaliteiten gebruik kunt maken, met de hulp van een team dat ook kennis heeft van de Nederlandse markt en wetgeving.

Met MailBlue / ActiveCampaign weet je dat je gebruik kunt maken van de meest geavanceerde functionaliteiten beschikbaar in de wereld van e-mailmarketing, voor een betaalbare prijs. Zo behoort ActiveCampaign tot het selecte groepje e-mailmarketing software dat uitgebreide marketing automation mogelijkheden biedt.

Automatiseer, segmenteer & optimaliseer

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar gemakkelijk toe te passen door middel van het visuele automation bouwsysteem. Hiermee kun je precies zien op welke manieren jouw contacten door jouw automation stromen én waar ze zich op dat moment bevinden in de funnel (in één oogopslag inzichtelijk welke route je leads hebben afgelegd!). Ook in één automation zijn namelijk meerdere wegen mogelijk, door middel van de vele segmenteer opties. Door te segmenteren en splitsen kun je er voor zorgen dat jouw mailings persoonlijker en relevanter zijn voor de contacten die ze ontvangen.

En: ActiveCampaign komt in 2019 het beste uit de test wat betreft deliverability. Gegarandeerd de beste aflevering van je mails dus. Eeuwig zonde als jouw doelgerichte mails niet eens aankomen, toch? Met MailBlue / ActiveCampaign ben je in ieder geval verzekerd van het hoogste percentage in deliverability.

Identificeer interessante leads en volg ze op met het CRM

Naast e-mailmarketing biedt MailBlue / ActiveCampaign het ook een CRM platform die naadloos te integreren is met je marketing activiteiten, waardoor je nog gemakkelijker interessante leads kunt identificeren en ze sneller en geautomatiseerd kunt converteren naar klanten.

Zo kun je op basis van acties en kenmerken een score toekennen aan je contacten. Wanneer een contact vaak je website bezoekt en al je mails opent, dan is dit natuurlijk een interessante lead voor jouw business. Voeg hem of haar geautomatiseerd toe aan het uitgebreide CRM systeem en maak van dit contact een klant!

Koppel MailBlue gemakkelijk aan andere tools

Integreer MailBlue gemakkelijk met de andere systemen die je voor jouw business gebruikt. Zo kun je MailBlue koppelen aan bijvoorbeeld WordPress, Leadpages en WooCommerce. Of haal het optimale uit je Facebook advertenties en voeg contacten geautomatiseerd toe aan je Facebook Audiences. Dit zijn slechts enkele voorbeelden; MailBlue / ActiveCampaign is namelijk aan ontzettend veel andere systemen te koppelen. Wil je zien welke precies? Kijk dan ook eens hier: Koppelingen & Integraties.

Over ActiveCampaign

ActiveCampaign is e-mailmarketing software dat is ontwikkeld in de US. Een populair systeem dat gebruikers over de hele wereld kent. MailBlue is de Nederlandse certified partner van ActiveCampaign. Dit houdt in dat we met ActiveCampaign samenwerken om jou een zo prettig mogelijke ervaring met de software te kunnen bieden.

Heb je momenteel al een abonnement bij ActiveCampaign, maar zou je graag gebruik willen maken van de Nederlandstalige service van MailBlue? Dan kun je zonder problemen overstappen. Met een simpele e-mail kun je de overstap van ActiveCampaign naar MailBlue inregelen. 

Nederlandse e-mailmarketing software

Het prettigst is natuurlijk, zoals eerder benoemd, dat MailBlue een Nederlands systeem is met een Nederlandstalige support omgeving. Zoek de antwoorden op je vragen online in onze uitgebreide kennisbank of neem persoonlijk contact met ons op. Er hoeft dus geen rekening gehouden te worden met tijdsverschillen of taalbarrières. En dat terwijl je van alle gemakken van ActiveCampaign bent voorzien. Hier vind je nog meer over de functionaliteiten en mogelijkheden van MailBlue.

Klaar om te starten met e-mailmarketing?

Met MailBlue stuur jij gemakkelijk jouw volgende nieuwsbrief en ontwikkel je marketingfunnels. Liever eerst even proberen? Je kunt hier gemakkelijk jouw proefaccount aanmaken >

Wil je meer informatie over onze software? Download dan onze brochure of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze e-mailmarketing toppers staan voor je klaar.

Download gratis:
E-mailmarketing
handboek

  • Ontdek de kracht van e-mailmarketing
  • Hoe je jouw nieuwsbrieven kunt automatiseren
  • Hoe je doorlopend omzet kunt generen
  • Inclusief stappenplannen voor het bouwen van funnels

Start vandaag nog met MailBlue.

Probeer het gratis. Geen betaling vereist. Direct aan de slag.

>